Χθες (16/10) το βράδυ, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης  έκανε μια στάση στο στούντιο της εκπομπής λίγο πριν φύγει για τους Παξούς και τα γυρίσματα του «Maestro», για να μιλήσει για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την συμμετοχή του στην νέα αστυνομική σειρά «Μαύροι Πίνακες», τη θεατρική παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» αλλά και την ταινία «Έχω κάτι να πω», στην οποία πρωταγωνιστεί και θα προβληθεί το 2024.

Όσα δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης 

Μεταξύ άλλων οΑντίνοος Αλμπάνης  σχολίασε την αγάπη που έδειξε το διεθνές κοινό του Netflix στο “Maestro”. “Τον Μάιο που πήγαμε για γύρισμα στους Παξούς, υπήρχαν τουρίστες που είχαν έρθει γιατί είχαν δει το “Maestro”, ήταν πολύ περίεργο. Ξαφνικά ξένοι άνθρωποι σε νησί στην Ελλάδα να μας προσεγγίζουν με τέτοια λατρεία ήταν πρωτόγνωρο” είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνουν από fans από όλο τον κόσμο.

Ο ηθοποιόςΑντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την περσινή σεζόν: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε να κάνει τηλεόραση περίπου 10-15 χρόνια, που σημαίνει ότι είχε χάσει κάποιες γενιές τηλεθεατών. Οπότε το κοινό που γεννήθηκε δεν τον ήξερε τον Χριστόφορο, όπως τον ξέραμε εμείς παλιά. Δεν ξέραμε αν θα έχει την ανταπόκριση που είχε παλιά».



Στην ίδια εκπομπή ο Αντίνοος Αλμπάνης  μίλησε και για τον «κανιβαλισμό» των social media, με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί το καλοκαίρι όταν ανέβασε στα social media διαφημιστικό περιεχόμενο, την περίοδο των πυρκαγιών.

«Δεν κάνουν παρατήρηση στα social media, κάνουν κανιβαλισμό… Υπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν και που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου… Και δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου. Μπορώ να ζητήσω, να προτείνω, να παρακαλέσω να μην γίνει μία δημοσίευση σε μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούνε και πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης