Το πινγκ πονγκ δηλώσεων που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασαν ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσα ειπώθηκαν από τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Γιάννης Πουλόπουλοςπου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», τη Δευτέρα 16/10 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής από τις δύο πρώην συνεργάτιδές του, τονίζοντας πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίσως αναφερόταν στο κομμάτι της φιλίας. 

«Κανείς δεν ευεργετεί κανέναν, όλοι πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας. Εγώ προσωπικά όσο ήμουν εκεί είχα καταλάβει ότι η Κωνσταντίνα, η Νάνσυ και η Φλορίντα κάνουν παρέα και είναι φίλες, πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να αναφερόταν σε αυτό το κομμάτι. Αν εγώ δεν τα πάω καλά με την Κατερίνα, δεν θα κάνω παρέα μαζί της, θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και θα έφευγα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και είπε: «Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα. Αυτά έχουν καταγραφεί με αξιόπιστες καταθέσεις της αλήθειας. Οι τεχνικοί. Εγώ απείχα από την τηλεόραση και δεν ήξερα το φαινόμενο και ήταν και η εποχή που είχα απόσταση από τον Alpha και τον κουμπάρο μου, Δημήτρη Κοντομηνά. Όταν ήρθα ξανά στα τηλεοπτικά, δεν υπήρξε τεχνικός που να μη μου λέει φοβερά πράγματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και μετά άρχισα και μίλαγα με ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση και είχα μία καθολική εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν δικό της θέμα με ποιον κάνει παρέα, αλλά δεν είναι δικό της θέμα αυτό να το παίρνει και να το κάνει προσωπική εξουσία. Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο. Δεν είναι ότι μου το είπε ένας, αλλά όλοι. "Δεν ξέραμε ποιος θα μείνει στον σταθμό και ήταν θέμα ενός τηλεφωνήματος"».