Στην Ελλάδα βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή 13/10 η Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Maria», στην οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η διάσημη ηθοποιός, μετά τα γυρίσματα στο Παρίσι, έφτασε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Κατάκολο και πήγε αμέσως στο ξενοδοχείο που θα έμενε.

Το Σάββατο 14/10 η Αντζελίνα Τζολί δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση, καθώς παρέμεινε στο ξενοδοχείο της, προκειμένου να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το γύρισμα.


Αντζελίνα Τζολί: Τα γυρίσματα στον Πύργο και η επίσκεψη στη θαλαμηγό "Christina O"

Την ίδια ημέρα, το συνεργείο της ταινίας εργάστηκε πυρετωδώς στο κομμάτι της προετοιμασίας, τόσο στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο όσο και στη θαλαμηγό «Christina O», που βρίσκεται στο λιμάνι στο Κατάκολο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Την Κυριακή η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε στο θέατρο «Απόλλων» νωρίς το πρωί, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί, προκειμένου να τη δει από κοντά.

Τα γυρίσματα στον χώρο διήρκεσαν περίπου 4 ώρες, με την Αντζελίνα Τζολί να χαιρετάει τον κόσμο κατά την αποχώρησή της.

Σημειώνεται ότι η Αντζελίνα Τζολί συνοδεύεται στο ταξίδι της στην Ελλάδα από τον γιο της Μάντοξ, αλλά και πολλούς σωματοφύλακες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναχωρήσει από την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης 17/10.