Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν είναι προτεραιότητά του να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου μουσικού ριάλιτι.

Θα καθόμουν στη θέση του κριτή

«Θα καθόμουν στη θέση του κριτή, αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για κριτική επιτροπή, μου έγινε για κάτι άλλο, από άποψη χρόνου δεν μπορούσα οπότε δεν το αποδέχτηκα», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου

Σχετικά με το δικαστήριο που εκκρεμεί με τον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Για εμένα δεν είναι πληγή, απλά περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου, όπου έχει περάσει 1,5 χρόνος και δεν έχει βγει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά έχει αργήσει πάρα πολύ η απόφαση. Δεν ξέρω αν ο ΣΚΑΙ θέλει να τα βρούμε εξωδικαστικά, δεν έχω μιλήσει καθόλου. Έχει γίνει μια δίκη και περιμένουμε το αποτέλεσμα» είπε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη

Σου θυμίζουμε, ότι ο Γιώργος Τσαλίκης είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, όταν έγινε γνωστό πως την παρουσίαση του Big Brother στον ΣΚΑΪ αναλαμβάνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, ενώ -όπως ισχυρίστηκε- είχε συμφωνήσει ο ίδιος με το κανάλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: