Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε εκδηλωση με λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις.

Για το εάν θα πήγαινε στο «GNTM All Star» κι για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάνω σεμινάρια υποκριτικής

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γίνει GNTM All Star. Αν δεν έχω σπάσει, γιατί να μην πάω; Κάνω σεμινάρια υποκριτικής για να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ σε κάποια σειρά. Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος γιατί έχω και manager, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί στον χώρο ότι είναι κάτι που ανέκαθεν με ενδιέφερε, τώρα σιγά σιγά που το επικοινωνώ εύχομαι του χρόνου ν έχω κάποια πρόταση», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια, την αγαπώ. Δυσκολεύομαι ναι καταλάβω την Χατζηπαντελή. Είναι εκκεντρικός χαρακτήρας. Λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, έχω ακούσει ότι κάτι ετοιμάζει», πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε πως, «Εξακολουθώ να είμαι στη ζούγκλα της Αθήνας. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω τον Ατλαντικό πάνω μου. Δεν θα πω τι έγινε με τον Ξιαρχό. Δεν είναι κακό που οι ηθοποιοί αναλαμβάνουν εκπομπές. Έχω σκεφτεί την πολιτική. Θα μπορούσα να είμαι ένας image maker κάποιων πολιτικών. Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί σε εκπομπή, για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και για την κόντρα Σπυροπούλου-Καινούργιου μίλησε ο Στηβ Μιλάτος.

Δεν θα γινόμουν ξανά συμπαρουσιαστής σε εκπομπή

«Θα έκανα τηλεόραση αν γινόμουν coach στο GNTM. Δεν θα ξαναέκανα κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο και δεν μπορώ να περάσω καλά. Δεν θα γινόμουν ξανά συμπαρουσιαστής σε εκπομπή. Με δυσκόλεψε η επικοινωνία, το να φτιάχνω τα θέματα ήταν λίγο διαφορετικά, έχω ακούσει πολλά, αλλά περασμένα ξεχασμένα», αποκάλυψε ο Στηβ Μιλάτος.

«Για την κόντρα της με την Κ. Καινούργιου, δεν ξέρω αν θα τα βρουν με την Σπυροπούλου. Έχουμε τυπικές σχέσεις με την Σπυροπούλου, λέμε ένα γεια», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: