Δείτε τις σημερινές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Κριός 21/3 - 20/4
Κάποιοι παράγοντες θα λειτουργήσουν θετικά για να επιλύσουν προβλήματα που έχεις στη δουλειά. Μια είδη ση που περιμένεις θα έρθει και θα σε γεμίσει χαρά. Ένας εχθρός σου νικιέται κατά κράτος. Θα πει διάφορα αλλά δεν θα τον ακούσει κανείς. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα είναι μέρα για αγκαλιές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ γίνεται σχέση.

Ταύρος 21/4 – 20/5
Θα σου γίνει μια πρόταση που δεν θα είναι στα γνώριμα «νερά», αλλά καλό είναι να την αποδεχτείς γιατί θα είναι προσοδοφόρα. Μην το σκεφτείς πολύ. Καλός είναι ο ρομαντισμός αλλά στα επαγγελματικά χρειάζεται ψυχρή λογική. Αν είσαι δεσμευμένος φαίνεται ότι έχεις βρει τη χρυσή τομή στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

Δίδυμοι 21/5 – 20/6
Καλείσαι να πάρεις ένα ρίσκο στη δουλειά, αλλά ένας συνεργάτης σου θα εκφράσει τις επιφυλάξεις του. Άλλαξέ του τη γνώμη με διπλωματία, που την έχεις στο αίμα σου. Δεν είναι καιρός να χάνεις συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τη στήριξη από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ δεν θα έχει συνέχεια. Προχώρα μπροστά και συνέχισε την αναζήτηση.

Καρκίνος 21/6 – 22/7
Ένας καλός φίλος σου ή συνεταίρος που τον εμπιστεύεσαι θα σε βοηθήσει να δεις σοβαρά μια επαγγελματική πρόταση που τη φοβάσαι. Να πάρεις το ρίσκο και να το προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις γαλήνη και απέραντη αγάπη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη βιάζεσαι για σχέση. Δεν θέλεις να είσαι μόνος αλλά μην κάνεις πρόχειρες επιλογές.

Λέων 27/7 – 22/8
Ένα επαγγελματικό πρόβλημα θα κληθείς να το λύσεις… πυροσβεστικά και θα τα καταφέρεις. Από τη λύση που θα δώσεις θα έχεις και επιπλέον όφελος, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε θαυμάσουν περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος αράζεις σε μια αγκαλιά. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις μόνο για το παιχνίδι. Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα από την αρχή.

Παρθένος 23/8 – 22/9
Ηρέμησε και προχώρα τα σχέδιά σου. Αν είσαι πιο ανοιχτός στις προκλήσεις. θα έχεις επιτυχία και στα ερωτικά. Στα επαγγελματικά σου μια συγκυρία σε κάνει κυρίαρχο σε μια υπόθεση διένεξης και οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσφερε αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

Ζυγός 23/9 – 22/10
Τα πας καλά στη δουλειά - συνέχισε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πήγαινε με το ρεύμα του ποταμού και θα πετύχεις κάτι καλό. Κάτι θα συμβεί και όλο το αρνητικό κλίμα θα εξαφανιστεί. Θα καταλάβεις ότι έχεις πραγματικούς συμμάχους στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ηρεμία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις άτσαλα, αριστερά-δεξιά.

Σκορπιός 23/10 – 21/11
Διεκδίκησε τώρα αυτά που θέλεις και που αξίζεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πετύχεις ένα σχέδιό σου που πιστεύεις ότι έχει ναυαγήσει. Κι αυτό γιατί η αστοχία ενός ανταγωνιστή σου θα λειτουργήσει υπέρ σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε απογειώνει.

Τοξότης 22/11 – 21/12
Η μέρα σε ευνοεί στη δουλειά και μέσα από μια συγκυρία αλλά και με την ευγλωττία σου κερδίζεις στις διαπραγματεύσεις και αρχίζει να γεμίζει το πορτοφόλι σου. Η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να κερδίσεις πράγματα που άλλοι θα θεωρούσαν αδύνατα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις τρίτους να μπουν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1
Έχεις καταφέρει να βάλεις σε έναν σωστό δρόμο τα επαγγελματικά σου και σήμερα σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Θα βρεις τους ιδανικούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς στην αγορά εργασίας, κάτι που δεν ήλπιζες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δώσεις λύση σε ένα θέμα που σε βασανίζει. Αν είσαι ελεύθερος έρχεται κάτι καλό.

Υδροχόος 20/1 – 18/2
Να προσέξεις γιατί κινδυνεύεις να τινάξεις τον προϋπολογισμό σου στον αέρα! Δέξου συμβουλές και άσε την υπεραισιοδοξία σου. Σε αυτό βοηθάει ένας συνεργάτης που σου προτείνει κάτι πολύ καλό. Μην κάνεις τα δικά σου και χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος έχεις βάλει ψηλά τον πήχυ.

Ιχθύες 19/2 – 20/3
Να μην περιμένεις το μάννα εξ ουρανού, αλλά να στραφείς σε έμπιστους συνεργάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ένα χρόνιο πρόβλημα στη δουλειά μπορεί να βρει τη λύση του, αν κινητοποιηθείς σοβαρά. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος θα οδηγηθείς σε μια δυνατή ερωτική ένωση. Μην ελπίζεις όμως σε κάτι μακροχρόνιο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή»