Ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη ανοίγει ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, τον οποίο γνωρίσαμε ως Salt Bae από τον τρόπο που αλατίζει το κρέας.

Ο Τούρκος σεφ έχει εστιατόρια από τη Μύκονο μέχρι τη Νέα Υόρκη, με το μενού να στηρίζεται στο ψητό κρέας, στο οποίο, όπως λέγεται, ο Νουσρέτ είναι μοναδικός.

Αυτή τη φορά, όμως, κάνει την έκπληξη με ένα νέο εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα και θα στηρίζεται στην αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Το βίντεο του Νουσρέτ για τα «καλά νέα» με τον Αντώνη Ρέμο

«Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη» έγραψε στις 11 Οκτωβρίου ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ στο Instagram.

Στο βίντεο εμφανίζεται αγκαλιά με το φίλο του Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο έχουν τον εξής διάλογο: «Ρέμος: Καλημέρα. Νουσρέτ: Ιστανμπούλ. Ρέμος: Ερχόμαστε σύντομα. Νουσρέτ: Θα σας δω σύντομα. Ρέμος: Θα είμαι εδώ. Νουσρέτ: Σας περιμένω».

Αρχικά προκλήθηκε σύγχυση για το αν στην επιχείρηση συμμετέχει και ο Αντώνης Ρέμος. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά, σύμφωνα με πηγές της «ON time», βοηθά απλά το φίλο του στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime