Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στο «Στούντιο 4», όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 12/10, για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της Γρηγόρη Καραντινάκη, για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα και για τον γιο της.


Η Ταμίλα Κουλίεβα για τον ερχομό της στην Ελλάδα και τον γιο της

Η επιτυχημένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα, που την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Υβόννης στη σειρά «Παγιδευμένοι», έφυγε από τη Ρωσία και δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει το επάγγελμά της στην Ελλάδα.

Μόνο που η επιτυχία χτύπησε γρήγορα την πόρτα στην Ταμίλα Κουλίεβα και κατάφερε μέχρι και σήμερα να παραμένει το ίδιο επιτυχημένη σε όποια δουλειά συμμετέχει.

«Εκείνη την ώρα δεν συνειδητοποιείς πόση δύναμη θέλει αυτή η απόφαση. Να φύγεις σε μια άλλη χώρα, με μια άλλη γλώσσα που δεν είναι μητρική, να κάνεις θέατρο. Δεν είχα προσδοκίες να γίνω ηθοποιός, καταλάβαινα ότι ήταν δύσκολο. Έκανα μάστερ και έτσι ξεκίνησε αυτό με τους μαθητές μου και να διδάσκω.

Σπούδασα σκηνοθεσία, το άφησα στην άκρη και θεώρησα ότι είναι ανυπόφορο να έχεις την αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Και μετά σπούδασα υποκριτική. Ήθελα να έχω μια επαφή και κάποια σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς μου. Μετά προέκυψαν ρόλοι που ούτε περίμενα ότι θα γίνουν. Με τον σύζυγό μου σπουδάζαμε στο ίδιο πανεπιστήμιο. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τη Ρωσία. Δεν ήταν στις δικές μου επιθυμίες. Μετά σκεφτόμουν πώς γίνεται πολλές φορές που όταν κάποιος επιδιώκει πολλά δεν γίνονται και όσοι δεν θέλουν, τους έρχονται. Ο γιος μου γεννήθηκε στη Μόσχα. Ήταν μονόδρομος το να έρθω στην Ελλάδα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.


Και συνέχισε η Ταμίλα Κουλίεβα: «Θα ήθελα να είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνω αλλά και γενικότερα. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα. Στη σκηνή αισθάνομαι μεγάλη δύναμη, σαν να μπορώ τα πάντα! Όταν κοιτάς το παρελθόν σου λες “πώς έκανες αυτά τα βήματα;”. Είναι αμαρτία να παραπονιέμαι, καλά είμαι, αλλά δουλεύω ακόμα με τον εαυτό μου. Όταν σκέφτομαι, σκέφτομαι κυρίως ελληνικά.

Η επιτυχία δεν μου έδωσε μεγαλύτερη δύναμη αλλά ευθύνη. Το παρακάτω τι είναι; Ειδικά αν οι πρώτες δουλειές είναι επιτυχημένες, πρέπει να δούμε τις επόμενες. Η πρώτη μπορεί να ήταν τύχη. Εγώ δεν πρόλαβα να χαρώ όταν ξεκίνησα, τώρα που προσπαθώ! Έτσι όπως λειτούργησα ήταν καλύτερα γιατί ήμουν πιο συγκεντρωμένη για τα επόμενα βήματα. Μεγάλωσα με “σκληρή αγάπη” και πολύ λίγα μπράβο. Γι' αυτό ο γιος μου πήρε όλα τα μπράβο που δεν πήρα εγώ. Είμαι πολύ υπερήφανη γι' αυτό το παιδί. Πρέπει να ανοίγουν τα φτερά τα παιδιά!», ανέφερε για τον γιο της η Ταμίλα Κουλίεβα.

Όσα δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα για τον Γρηγόρη Καραντινάκη

Η Ταμίλα Κουλίεβα υπήρξε παντρεμένη για χρόνια με τον Γρηγόρη Καραντινάκη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Στέφανο. Παρά το διαζύγιό τους, το ζευγάρι διατηρεί άψογη σχέση, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις της Ταμίλα Κουλίεβα στην εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ζω αλλιώς πλέον. Αν αναφέρεσαι στον κύριο Καραντινάκη, παραμένει οικογένεια. Θα τον σκηνοθετήσω κιόλας στο θεατρικό έργο που ετοιμάζω. Είναι ωραίο να βρισκόμαστε από την άλλη πλευρά. Τώρα εγώ είμαι από την πλευρά του σκηνοθέτη κι εκείνος λέει “τι αμαρτίες πληρώνω”. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Μόνο εγώ το ήξερα γιατί τον είχα δει στο πανεπιστήμιο να παίζει», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.