Στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στα όσα σχολίασε μετέπειτα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Με λόγια όλο νόημα σχετικά με το ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν από διάφορα… κύματα μέχρι ο ένας να μάθει τον άλλον, η παρουσιάστρια του Mega Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως φέτος ευχαριστιέται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη συνεργασία τους!

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άκουγα σήμερα τη Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή της οποίας έκανες κάποιες δηλώσεις. Εμείς δεν μπήκαμε στις δηλώσεις. Έλεγα λοιπόν ότι άκουγα τον Δημήτρη και αισθάνθηκα ότι αυτά που έλεγε για εμένα τα εννοούσε. Και θέλω να σου πω ότι κι εγώ το ίδιο αισθάνθηκα. Και θέλω να σου πω ότι πολύ το ευχαριστήθηκα, αλλά να λέμε αλήθειες. Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν χρόνο. Όσο κι αν τον θες τον άλλον, γιατί θέλουμε και οι δύο πλευρές για να είμαστε μαζί, θέλει χρόνο. Και μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και να καταλάβει τι εννοεί και τι δεν εννοεί. Και όταν ο ένας φουντώνει, ο άλλος αντιδρά έτσι. Όταν ο άλλος φουντώνει, αντιδρά αλλιώς.

Έχουμε έναν άλλο τρόπο έκφρασης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να είμαστε μαζί. Επειδή λοιπόν άκουσα τη Φαίη και την ώρα που την άκουγα, κουνούσα το κεφάλι και λέω "κι εγώ τώρα που το άκουσα, αυτό αισθάνθηκα", θέλω να σου πω ότι πολύ το χαίρομαι. Ανεξαιρέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ σε πολλά. Με όλους σας έτσι είμαι, είμαι άλλη προσωπικότητα. Δεν θέλω ούτε να σας θυμώνω ούτε να με φοβάστε. Θέλω να ευχαριστιόμαστε την παρέα μας κι επειδή ξέρω ότι αυτά δεν θέλεις να τα λέμε στον αέρα, δεν μπορώ να προγραμματίσω τις σκέψεις μου… Σίγουρα, το λέω με όλη μου την καρδιά. Πολύ σε ευχαριστιέμαι και με ευχαριστιέσαι φέτος», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.


Σου θυμίζουμε ότι Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν την περσινή σεζόν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις, κάτι που φαινόταν σε διάφορες στιγμές στον τηλεοπτικό αέρα.