Σήμερα Πέμπτη, ανακτάμε σταδιακά τις δυνάμεις μας και είμαστε σε ετοιμότητα για σκληρές μάχες κατάκτησης και υπεράσπισης σε κάθε τομέα. Σημαντική περίοδος εξελίξεων για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους

Kριός 21/3-20/4

Τα πας καλά, γιατί τα βάζεις με την τύχη σου; Μην απομονώνεις τους συνεργάτες σου, γιατί όταν θα τους χρειαστείς θα σου γυρίσουν την πλάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Θα τσακωθείς με ένα πρόσωπο και θα προκύψει έρωτας.

Ταύρος 21/4-20/5

Έχεις άγχος για τα οικονομικά και ιδιαίτερα για κάποιους διακανονισμούς που πρέπει να πετύχεις. Μην ανησυχείς. Θα πετύχεις το καλύτερο, ειδικά αν έχεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσιες υπηρεσίες ή συζήτηση για νέα εργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι να επιστρέψεις σε μια παλιά ιστορία. Προχώρα.

Δίδυμοι 21/5-20/6

Να μην αφήσεις να «πετάξει» μια ευκαιρία, γιατί κάποιοι σε συμβουλεύουν λάθος. Ένας συνεργάτης σου θέλει να σου φάει την μπουκιά, για αυτό θα βάλει λυτούς και δεμένους να σε πείσουν ότι δεν είναι συμφέρουσα η συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις επαναστατικές δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

Καρκίνος 21/6-22/7

Θα καταφέρεις σήμερα να φέρεις στα νερά σου έναν δύσκολο ανταγωνιστή και να κλείσεις και μια νέα συμφωνία. Πρόσεξε μόνο τι λες και πού το λες. Επίσης σταμάτα να μουρμουράς, γιατί έτσι μόνος σου προκαλείς την ατυχία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε, γιατί κρυφές αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο.

Λέων 23/7-22/8

Να μην είσαι γεμάτος έπαρση και άκου λίγο και τους συνεργάτες σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα αρχίσεις να χάνεις συμμάχους που τους έχεις ανάγκη. Μην ανοίξεις τώρα καινούργια εργασιακά μέτωπα. Μη σε πιάνει πανικός για τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε με προσοχή.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Τον προηγούμενο καιρό δούλεψες πολύ και αυτό φαίνεται. Αρχίζεις να έχεις κέρδη από επενδύσεις που έκανες. Μην πάρεις φόρα και κάλυψε τα νώτα σου, γιατί έχεις ανταγωνιστές και πρόσωπα που ζηλεύουν την άνοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Σύντομα θα δεις βελτίωση στα εργασιακά και οικονομικά θέματά σου. Φταις και εσύ, γιατί άφησες κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Τώρα κοίτα μπροστά και μη σε πιάνει πανικός. Θα έχεις και άλλες ευκαιρίες, οπότε να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Καιρός είναι να κοιτάξεις τα οικονομικά σου. Οι συνεργάτες σου σού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ έχεις κλειστεί πάλι στο «καβούκι» σου. Ξεκόλλα και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Οργανώσου και βρες νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα σε ένα επαγγελματικό θέμα. Θα υπάρξει καβγάς, οπότε καλύτερα μείνε στο παρασκήνιο. Έχεις πολλή δουλειά και νέες προτάσεις. Σκέψου και δράσε. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Έκανες καλό προγραμματισμό, οπότε μη φοβηθείς μια αναποδιά που θα προκληθεί από μια ζημιά στη δουλειά σου. Βγάλε από το συρτάρι σου μια πρόταση συνεργασίας και δες πώς μπορείς να επωφεληθείς χωρίς να καθυστερήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση θα σε προβληματίσει.

Υδροχόος 20/1 - 19/2

Χρειάζεται να κάνεις έναν νέο προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η υπεραισιοδοξία βοηθάει, αρκεί να μη γίνεται η αιτία να παραβλέπεις σημαντικά πράγματα. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει, αρκεί να μην αρχίσεις τις τάσεις ελευθερίας.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που «πατάνε» στην ευαισθησία σου. Δεν σου λένε πάντα την αλήθεια, για αυτό μην ξοδεύεις άσκοπα για να ευχαριστείς τους πάντες. Κοίτα τον εαυτό σου. Θα έχεις μια επιτυχία στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα.