Με αφορμή τον ρόλο που κρατά στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, ο Ηλίας Βαλάσης συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο ηθοποιός Ηλίας Βαλάσης γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που έλαβε από το Survivor και την ευκαιρία που έχασε, όπως ομολογεί, όταν παρουσίασε τη Φάρμα.

Ηλίας Βαλάσης για την παρουσίαση της Φάρμας


Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βαλάσης εξομολογήθηκε πως «η τηλεόραση είναι ένα πολύ ωραίο μέσο για να μεταφέρεις δικά σου στοιχεία και δικές σου έννοιες που έχεις στο μυαλό και θέλεις να βγουν προς τα έξω. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, όμως, ήμουν ακόμα στο ναυτικό. Εγώ ήμουν βατραχάνθρωπος, δεν είχα καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουν, γιατί το μυαλό μου έκοβε και τα λοιπά, αλλά μέχρις εκεί. Δεν μ’ άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με… ψυχασθένεια όπως κάνω τώρα με την υποκριτική».

«Πήγαινα εκεί, μου έλεγαν "κάνε αυτό" και έκανα αυτό. Δεν το είδα σαν δουλειά, το είδα σαν αρπαχτή. Επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος, λόγω του προηγούμενου παιχνιδιού, με έβαλαν και σκέφτηκα "άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά". Δηλαδή δεν το είδα σοβαρά. Όταν όμως συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα ο χαζός, είπα: "ρε συ, τι έκανες, αφού σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο"».

«Εκεί τη στιγμή δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου. Δεν με αφορούσε καθόλου και ήταν πολύ λάθος όλο αυτό στημένο από τη δική μου πλευρά», πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Ηλίας Βαλάσης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.