Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε πως, «έχει τύχει άνθρωπος να με βρίσει επειδή δεν βγήκα για καφέ μαζί του, μετά ανέβηκε σε κτίριο και απειλούσε να πέσει, αν δεν πάω. Δεν θεωρώ προδοσία το να «πας» με κάποιον άλλο, θεωρώ τη μονογαμία ”παρά φύση”».

Ειρήνη Κολιδά: Για το σχόλιό της για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση τοποθετήθηκε.

«Καλοπροαίρετα ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση. Ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι ο Γιώργος και η Δήμητρα δεν ήθελαν να μιλήσουν για την εγκυμοσύνη δεν θα το έκανα. Δεν μίλησα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για να μην το συνεχίσω. Νομίζω θα κατάλαβε ότι δεν το έκανα με δόλο», υπογράμμισε.

Χρήστος Λούλης: «Δεν έχω παρακολουθήσει τα αρνητικά σχόλια για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές. Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, βαριέμαι», σχολίασε.

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τέλος στις φήμες γύρω από το όνομά της.
«Σε όποιο site και να μπεις, όλους μας βρίζουν από κάτω στα σχόλια. Έχουν γράψει χίλια - δυο πράγματα για έμενα. Έχουν γράψει ότι έχω σχέση με τον αδελφό μου, ότι έχω παιδί από έναν γάμο και το κρύβω, ότι έχω αποβάλει 100 φορές και ότι έχω πεντάδυμα. Χθες έγραψαν πάλι για μένα για αυτό που είπα ότι δέχομαι απειλές από κάτοικους του Βόλου», σημείωσε.

Ο Κώστας Ορφανίδης παραδέχθηκε ότι, «έχω δεχτεί φλερτ από άντρες. Το αντιμετωπίζω όπως όλος ο κόσμος. Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ. Θα ήθελα να πάω σαν κριτής σε talent show».

Χρυσούλα Διαβάτη: «Η μητέρα γη, η μητέρα πανάγια, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά, καταργείται. Και εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Εγώ τελειώνω τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: