To «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα «καυτά» νέα της showbiz.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε πως προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί ο γιος του, Αναστάσης, κι όχι κάποιος νέος έρωτας.

Έχω δεχτεί σεξουαλικά μηνύματα

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε τι μηνύματα δέχεται στα social media.

«Στο δικό μου προφίλ τα αρνητικά σχόλια είναι πάρα πολύ λίγα. Μου στέλνουν περίεργες φωτογραφίες, έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλικά μηνύματα».

Η ηθοποιός οδηγεί μηχανή και εκείνο που της προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο κόσμος την αναγνωρίζει μέσα από το κράνος, ενώ έχει δεχτεί συγχαρητήρια για τον τρόπο που οδηγεί.

Είμαι αυθόρμητη και έντονη

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως δεν έχει σταματήσει να κάνει τρέλες στη ζωή της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα που ερμηνεύει ο Μάριος Αθανασίου στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, λέγοντας πως έμαθε για τον ρόλο του από την Αθηνά Οικονομάκου. Τότε τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «δεν ντρέπεσαι; Είναι ρόλαρος!».

«17 χρονιά διδάσκω. Είμαι αυθόρμητη και έντονη, δεν έχω θυμώσει ποτέ», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Δεν μπορώ να πω κάτι ωραίο και κομψό για τον Μπέο. Δεν πρόκειται να μειώσω την ένταση και το μένος μου για κάποια πράγματα», είπε.

Δεν με φλερτάρει άνθρωπος

Αποκαλυπτική η Τζόυς Ευείδη, η οποία δήλωσε πως για να μη γίνει "ρόμπα" θα παραγγείλει απ' έξω για κάποιο ραντεβού στο σπίτι.

«Δεν με φλερτάρει άνθρωπος. Έχω σουξέ σε γάτες και σκύλους», είπε η ηθοποιός.

Η Τζούλια Κόλλια για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά

Η Τζούλια Κόλλια μίλησε για την περίοδο μετά τη γέννα του παιδιού της, αναφέροντας πως το σώμα της επανήλθε σχετικά γρήγορα χάρη στα καλά της γονίδια.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά», είπε για τη νέα παρουσιάστρια του «Shopping Star».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: