Ο Άρης Λεμπεσόπουλος φιλοξενήθηκε στην παρέα της εκπομπής Πρωϊαν σε είδον» το πρωί της Τρίτης 10/10.

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε στην Επίδαυρο, όταν ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου, την ώρα που ο ίδιος ερμήνευε μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Άρης Λεμπεσόπουλος για το φίδι στην Επίδαυρο

«Είχα φοβερό θυμό με τον εαυτό μου και με αυτό που κάνω. Σκεφτόμουν δευτερόλεπτα πριν βγω ότι φορούσα ένα ωραίο άσπρο ρούχο στην Επίδαυρο και ερχόταν κατά πάνω μου ένα φίδι», είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Βγαίνω στη σκηνή, είχα μία και μοναδική σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Κατά το μισό της σκηνής ακούω ένα βουητό από τα δεξιά του υπέροχου αυτού θεάτρου με τις χιλιάδες κόσμου και λέω μέσα μου: φαντάσου πόσο κακός είμαι που ο κόσμος διαμαρτύρεται», περιγράφει στη συνέχεια ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Άρχισα να επιταχύνω τα λόγια μου για να φύγω γρηγορότερα και για να είναι μία ανακούφιση για το κοινό. Βγαίνω έξω και μαθαίνω ότι ένα φίδι είχε βγει από εκείνη την πλευρά», καταλήγει στην αφήγησή του ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Είπα: σκέψου πως ο θυμός μπορεί να δημιουργήσει αυτό το πράγμα. Τρόμαξε ο κόσμος, από τότε δεν ξαναπήγα εκεί», είπε κλείνοντας ο Άρης Λεμπεσόπουλος στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.