Την περιπέτεια που πέρασε με την κλοπή των ανταλλακτικών του αυτοκινήτου της περιγράφει η Μαρία Καμαριώτη. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Μαρία Καμαριώτη μίλησε ζωντανά στο Τlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε.

Η Μαρία Καμαριώτη μιλάει για την περιπέτεια που έζησε

«Βγαίνοντας από το κέντρο διασκέδασης, πηγαίνοντας στο αμάξι, βγάζω τα κλειδιά για να ξεκλειδώσω και βλέπω ότι ήδη είναι ξεκλείδωτο. Συνειδητοποιώ, όταν κάθισα στο αμάξι μου ότι λείπει το τιμόνι», περιγράφει στην κάμερα του Alpha η Μαρία Καμαριώτη.

«Τα έχασα, έπαθα σοκ και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πήρα την οδική βοήθεια, πήρα την αστυνομία», εξομολογείται το γνωστό μοντέλο Μαρία Καμαριώτη στη Μάρω Κανελλάκη.

Μία νέα μέθοδο για να κλέψουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων φαίνεται πως χρησιμοποιούν οι σπείρες από τα νότια μέχρι τα βόρεια προάστια. Οι κλέφτες προτιμούν πλέον να «γδύνουν» τα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν εκεί που βρίσκονται σταθμευμένα χωρίς να διακινδυνεύουν να τα μεταφέρουν ολόκληρα σε κάποια αποθήκη ή να τα πουλήσουν για ανταλλακτικά.