Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Ελίνα Κέφη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον γάμο της.
«Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με προξενιό. Ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι την αδελφή του ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου. Δέχτηκα επίθεση από τις γυναίκες, γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση. Ας αποενοχοποιηθούμε πλέον με όλα αυτά που εμείς οι γυναίκες πρέπει να κρύβουμε», είπε η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έριξε τα «καρφιά» του για προηγούμενες συνεργασίες του.
«Με στενοχώρησε αυτό που είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. Δεν μου άρεσε που το άκουσα στην πρεμιέρα. Στην τελική αν έχεις κάτι να πεις, δεν το λες στην πρεμιέρα μιας νέας εκπομπής», σχολίασε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε καλεσμένο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Εγώ που έχω χωρίσει εδώ και 7 χρόνια δεν την παλεύω. Χωρίζεις γιατί πιστεύεις πως για τα παιδιά θα είναι μια καλύτερη συνθήκη», παραδέχθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.
«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου. Βρέθηκα ξαφνικά να λέω "μήπως έκανα λάθος που ανοίχτηκα τόσο". Δέχτηκα χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες για συμπαράσταση. Θέλω να έχω σταθερότητα. Η ζωή του καλλιτέχνη έχει έκθεση γενικά, οπότε ήταν κάτι που το περίμενα», τόνισε η τραγουδίστρια.




Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: