Η Παυλίνα Βουλγαράκη επέστρεψε από την Κρήτη γεµάτη χαρά, αφού παντρεύτηκε ο µεγάλος της αδελφός, Απόστολος, και συνεχίζει τις πρόβες της για τη µεγάλη παράσταση στο Ηρώδειο.

Η πολυτάλαντη Παυλίνα Βουλγαράκη µοιράζεται τη χαρά της: «Είµαι σε πολύ καλή φάση. Παντρεύτηκε ο αδελφός µου, o Απόστολος, µε πολιτικό γάµο, που είχε όµως και το θρησκευτικό στοιχείο - υπήρχαν στέφανα, αντάλλαξαν όρκους, ήταν πολύ συγκινητικό, έκλαιγαν όλοι».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη προσθέτει πως ετοιµάζεται για µια συναυλία-σταθµό, ένα αφιέρωµα στον Ηλία Ανδριόπουλο µαζί µε τον Μανώλη Μητσιά και τη Νατάσσα Μποφίλιου. «Είναι πολύ σηµαντικό για µένα, αλλά µία φορά είχα κεντρικό ρόλο µόνο στο Ηρώδειο και είναι πολύ διαφορετική η εµπειρία όταν συµµετέχεις και όταν έχεις έναν βασικό ρόλο σε µια παράσταση σε έναν χώρο τόσο σπουδαίο», λέει και τη ρωτώ αν αισθάνεται άγχος. «∆εν είναι µόνο το Ηρώδειο… Εγώ µέχρι και πολύ πρόσφατα βίωνα τεράστιο τρακ πριν από τη σκηνή. Πάθαινα κρίσεις άγχους πριν βγω, γιατί αυτό που αγαπούσα πιο πολύ σε όλο τον πλανήτη µού δηµιουργούσε και τον µεγαλύτερο τρόµο. Αλλά λύθηκε αυτό και έχω τώρα µια παραγωγική αγωνία. Σε ό,τι αφορά το Ηρώδειο, νιώθω και έντονη ευγνωµοσύνη που µπορώ να κατανοήσω τη σηµασία του ιστορικά, µέχρι και αρχιτεκτονικά», δηλώνει.

 

Η επιλογή της Παυλίνας Βουλγαράκη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Νία Βαρντάλος συναντήθηκαν τον περασµένο Ιούνιο σε ένα συνέδριο. Εκεί η ελληνικής καταγωγής Καναδή ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτιδα και παραγωγός κινηµατογραφικών ταινιών ανακοίνωσε για πρώτη φορά στην ερµηνεύτρια και τραγουδοποιό ότι έχει επιλέξει το τραγούδι της, το «Θεός σχωρέσ' τον», ως ένα από αυτά που θα ακουστούν στο «Γάµος αλά ελληνικά 3». «∆εν περίµενα πως θα συµβεί, επειδή γράφω πιο εσωστρεφή τραγούδια, όχι τόσο άµεσα. Μου φάνηκε πολύ αστείο ότι την πρώτη φορά που αποφάσισα να γράψω κάτι ακραίο, κάτι ριζοσπαστικό για τα δικά µου δεδοµένα, επιλέχθηκε σε µια ταινία του Χόλιγουντ», δηλώνει και εξηγεί πώς έφτασε στα… αυτιά της Νία Βαρντάλος.

voulgaraki-vardalos



«Ηξερα πως ήθελε παλιά ελληνικά κοµµάτια για την ταινία και εκεί που άκουγε τη λίστα µε άπειρα τραγούδια που της έστειλε η εταιρεία µου, η Cobalt, άκουσε τυχαία το δικό µου, που δεν υπήρχε καν στη λίστα. Μου µετέφεραν πως έδειξε ενδιαφέρον και δεν ξαναµιλήσαµε. Αργότερα την πέτυχα στο συνέδριο του “Marie Claire” και, όταν µας σύστησαν, µου είπε: “Εσύ είσαι που έγραψες το τραγούδι;” -το οποίο άκουγε εκείνη τη στιγµή- “Το έχω πάρει το κοµµάτι σου και µε το που σε είδα σε αναγνώρισα”, µου είπε, καθώς µε είχε ψάξει… Ηταν πολύ συγκινητικό για µένα, µεγάλη έκπληξη», αποκαλύπτει και εξηγεί πώς έµαθε για την προβολή της ταινίας: «Το τραγούδι είναι αρκετά δευτερόλεπτα και εγώ το έµαθα γιατί παίχτηκε πρώτα στην Αυστραλία… Μου έστελναν Ελληνες µηνύµατα πως τους άρεσε πολύ και έτσι το κατάλαβα και εγώ, αφού µου έστειλαν το βίντεο».


Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται από µια γεµάτη χρονιά και συνεχίζει τις αξιόλογες εµφανίσεις, αφού µετά το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής ετοιµάζει τις χειµερινές της εµφανίσεις µε τη ∆ήµητρα Γαλάνη στο «Vox». «Ηταν µια καλή χρονιά και, επειδή έρχονται και άλλα όµορφα, είµαι πολύ αισιόδοξη για την πορεία που παίρνει η καλλιτεχνική µου υπόσταση», λέει. Τέλος, για την υποψηφιότητα του πατέρα της, Γιώργου Βουλγαράκη, αρκείται να πει: «Καλή επιτυχία και επειδή εγώ ξέρω τη δύναµή του και τη θέλησή του, είµαι σίγουρη πως, αν τα καταφέρει, θα προσφέρει πολλά».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 30/9