Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην έντυπη OnTime, η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Πύρρο Δήμα.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Όλο το ρεπορτάζ της έντυπης OnTime

Το πέμπτο παιδί του θα αποκτήσει σε λίγους μήνες ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», η καλλονή σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα, όμως, η «ΟΝ time» κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και Αφροδίτη Σκαφίδα τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη στην πρόσφατη εκδήλωση για την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Γλυφάδας επέλεξε για την περίσταση ένα λαδί φόρεμα συνδυασμένο με ένα λευκό σακάκι. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζε τα χέρια της μπροστά στην ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο Πύρρος και η Αφροδίτη ήδη συγκατοικούν και διανύουν μια πολύ όμορφη και δημιουργική περίοδο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν κι εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας και ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έχει λάβει μέρος σε δύο Ολυμπιάδες, ενώ έχει επτά πανελλήνια πρωταθλήματα κι έχει καταρρίψει οκτώ φορές το πανελλήνιο ρεκόρ. Το 2019 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Όμως, για εκείνην οι προκλήσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Ζει και προπονείται στην πόλη της, τη Γλυφάδακαι γι’ αυτό αποφάσισε να περάσει από τον αθλητικό στίβο σε αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας».

Η αθλήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα επί κοντώ έχει  περάσει από μια διαδικασία η οποία της έχει δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να δει πολλά προπονητικά κέντρα και πολλές εγκαταστάσεις. Με βάση αυτό, λοιπόν, η ίδια έχει πει πως αυτό που λείπει από τον Δήμο Γλυφάδας είναι ένα αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα μπορούν οι αθλητές και ιδιαίτερα του στίβου να ασχολούνται με όλα τα αγωνίσματά του. Αγωνίσματα όπως το άλμα επί κοντώ, το οποίο χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό, αλλά και ριπτικά αγωνίσματα, που είναι δύσκολο να φιλοξενηθούν σε ένα στάδιο. Επίσης, υπάρχουν αγωνίσματα τα οποία δεν φιλοξενούνται από κλειστούς χώρους, διότι έχουμε έλλειψη, όπως έχει πει η ίδια. Ο σκοπός της είναι να μπορέσει να οργανώσει όσο περισσότερο γίνεται το κομμάτι αυτό και να έχουν έδρα όλα τα σωματεία.

*Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ontime την Τετάρτη 4/10