Πλήθος επώνυμων καλεσμένων και φίλων βρέθηκαν στην Πεύκη στην ομιλία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, Δημοσθένη Μονοκρούσο, στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης με τον συνδυασμό “Ενωμένοι” της κα Μαρίνας Πατούλη.

 Ο γνωστός νέος επιχειρηματίας υποδέχτηκε πολλά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για το όραμα του δίνοντας το παρών στην κεντρική του συγκέντρωση στο κατάμεστο “Abbey Road”.

Ο Δημοσθένης Μονοκρούσος είναι αριστούχος φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο των επιχειρήσεων, προσφέροντας στην οικογενειακή επιχείρηση και μεταφέροντας την οπτική του και τις αναζητήσεις της νέας γενιάς, είναι ικανός να συμβάλλει με τα εφόδια του την προσπάθεια για ένα καλύτερο “αύριο” για τους συνδημότες και τον τόπο του. Έχοντας πάντα ως εφόδιο το εκρηκτικό ταπεραμέντο του ευχαρίστησε τους καλεσμένους, που τον τίμησαν με την παρουσία τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. H υποψηφιότητα του φανερώνει το όραμα για ένα Δήμο πρότυπο και αντάξιο για έναν νέο πολίτη.

Pefki-celebrities__1_
Pefki-celebrities__2_
Pefki-celebrities__3_
Pefki-celebrities__4_
Pefki-celebrities__5_
Pefki-celebrities__6_
Pefki-celebrities__7_
Pefki-celebrities__8_
Pefki-celebrities__9_
Pefki-celebrities__10_
Pefki-celebrities__11_