Με αφορμή το ξεκίνημα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Μου είχε λείψει η δουλειά

«Χαίρομαι που ξεκινήσαμε, γιατί μου είχε λείψει η δουλειά. Μου αρέσει η δουλειά, με βάζει σε πρόγραμμα γιατί από μόνη μου δεν μπαίνω, είμαι μεγάλος τεμπέλης» είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όλοι με αποκαλούσαν Αργυρώ

Στη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» δήλωσε πως «το καλοκαίρι όλοι με αποκαλούσαν Αργυρώ. Αν κάποιος με έλεγε "Χριστίνα" δεν γυρνούσα, μου φαινόταν περίεργο. Τα γυρίσματα του Σασμού γίνονται στο αληθινό πατρικό μου» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όλα έχουν αλλάξει από τότε

«Στην τρίτη λυκείου έχασα τη μητέρα μου, ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Είχα πάρα πολύ διάβασμα. Όλα έχουν αλλάξει από τότε, τα πάντα. Έχω δύο ανίψια, τους έχω μεγάλη αδυναμία. Προς το παρόν δεν λέω να κάνω δικό μου παιδί, απολαμβάνω τα ανίψια μου. Μαγειρεύω που και που, μου αρέσει. Δεν είναι το χαρακτηριστικό μου να είμαι νοικοκυρά» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

1-christina-hillafameli-13
1-christina-hillafameli-14
1-christina-hillafameli-15
1-christina-hillafameli-16
1-christina-hillafameli-17
1-christina-hillafameli-18
1-christina-hillafameli-1
1-christina-hillafameli-2
1-christina-hillafameli-3
1-christina-hillafameli-4
1-christina-hillafameli-5
1-christina-hillafameli-6
1-christina-hillafameli-7
1-christina-hillafameli-8
1-christina-hillafameli-9
1-christina-hillafameli-10
1-christina-hillafameli-11
1-christina-hillafameli-12