Εμείς οι Έλληνες
Εμείς οι Έλληνες Λάμπρος Καλαρρύτης
kainourgiou-ougarezos
Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά από καιρό

Οι δύο παρουσιαστές και πρώην συνεργάτες Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρης Ουγγαρέζος, είχαν μιλήσει κατά καιρούς για τις σχέσεις τους οι οποίες μπήκαν στο «πάγο».

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν μετά από αρκετό καιρό, με την παρουσιάστρια να κάνει την αποκάλυψη μέσω instagram.

Οι δύο παρουσιαστές και πρώην συνεργάτες, είχαν μιλήσει κατά καιρούς για τις σχέσεις τους οι οποίες μπήκαν στο «πάγο» ειδικά μετά την κίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να κάνει μπλοκ στον προσωπικό λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στο instagram.

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σε opening νέου καταστήματος εντός εμπορικού κέντρου. Εκεί, ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ρόλο dj.

Η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά τον φωτογράφισε ενώ σχολίασε στο instagram: «Θέλω να τον κάνω tag αλλά με έχει μπλοκ».
Λίγα λεπτά αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και δεύτερη ανάρτηση ποζάροντας στην ίδια παρέα, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο γράφοντας: «Παιδιά… πώς γίνεται στο instagram να ξεμπλοκάρουμε ο ένας τον άλλον;»

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

kenourgiououggarezos
katken-ouggarezos

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε on air την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μιλήσαμε το Σάββατο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γιατί πήρα τηλέφωνο τον κολλητό του αδελφού μου, ο οποίος είναι και δικό μου φίλος και μου λέει “είμαι εδώ με τον Δημήτρη” και του λέω “ωραία δώσ’ τον μου λίγο στο τηλέφωνο”.Μιλήσαμε λίγο και μάλιστα μου είπε και κάτι που με στεναχώρησε και με συγκίνησε», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.