Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς δίνει τη δική του μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και το επίσημο fan page του αγαπημένου καλλιτέχνη στα social media διαψεύδει κατηγορηματικά τις μακάβριες fake ειδήσεις, ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Η σελίδα τονίζει πως ο Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τη μάχη του για τη ζωή.

H ανάρτηση της σελίδας του Βασίλη Καρρά

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα...

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Καρράς/Vasilis Karras στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023