Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για να μιλήσει για τις εξελίξεις και τον ρόλο της ως Αθηνά Νομικού στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Παράλληλα, η Πρόεδρος του ΕΟΤ και ηθοποιός μίλησε για τη στενή σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον λόγο που έδωσε το παρών στον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και για την απώλεια της μητέρας του.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος - H κηδεία της μητέρας του στη Σκιάθο: Σήκωσε ο ίδιος το φέρετρο της μητέρας του (Βίντεο)

Η σχέση Τόλη Βοσκόπουλου με Γιώργο Αγγελόπουλο

«Τελευταία δεν είχαμε πολλές επαφές με τον Γιώργο, γιατί εκείνος δουλεύει σε άλλες σκηνές της σειράς και εγώ σε άλλες. Με τον Γιώργο μας συνδέει μια όμορφη σχέση, μέσω του Τόλη. Λάτρευε τον Τόλη, είχε μια σύνδεση μαζί του πάρα πολύ μεγάλη. Και μέσα από την πίστη του, που ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό, ο Τόλης τον έβλεπε να κάνει με ευλάβεια τον σταυρό του.

Ο Τόλης είχε εκτιμήσει τον Γιώργο

Ο Τόλης ήταν πολύ συνδεδεμένος με την Παναγία και γενικότερα το Θεό. Πάντα όταν έπεφτε ήξερε ότι θα ανέβει γιατί η πίστη του τον βοηθούσε. Μια δική του σχέση, χωρίς δογματισμούς αλλά βαθιά και πνευματική. Είχε εκτιμήσει τον Γιώργο για αυτή την απλότητα και την αλήθεια του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ερχόταν στο καμαρίνι πάρα πολύ συχνά να του δηλώσει την αγάπη του. Ο Τόλης είχε διακρίνει σε αυτόν μια καλοσύνη και μια απλότητα που του άρεσε πολύ. Του έλεγε να παραμείνει έτσι και να μην αλλάξει» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Έγινε λίγο σαν οικογενειακός φίλος

«Έτσι τον γνώρισα και εγώ και τον εκτίμησα. Όπως και η κόρη μου, η Μαρία. Έγινε λίγο σαν οικογενειακός φίλος, χωρίς να έχουμε πολλές συχνές επαφές. Έχουμε μια πολύ όμορφη, ανθρώπινη σύνδεση. Στην χαρά του ένιωσα μια ανάγκη να είμαι εκεί, ήξερα ότι εκπροσωπούσα τον Τόλη. Πήγα στην εκκλησία και με όλη μου την αγάπη τους έδωσα τις ευχές μου.

Ήξερα ότι μαμά του περνούσε δύσκολη περιπέτεια υγείας

Στην λύπη του και στην απώλεια για τη μαμά του, ήξερα, μου είχε πει κάποια στιγμή που βρεθήκαμε ότι περνούσε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας με τη μαμά του και ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Φανταστείτε να παντρεύεται, να είναι στην εντατική και σαν να περίμενε υποσυνείδητα να γίνει ο γάμος του γιου της και έφυγε λίγες ώρες μετά. Λες και περίμενε να γίνει αυτό. Νομίζω ήταν σημαντικό αυτό για τον Γιώργο. Εύχομαι στον Γιώργο να έχει δύναμη» εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: