Ανησυχία προκάλεσε ένα βίντεο που ανέβασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram, όπου χορεύει κρατώντας δύο κουζινομάχαιρα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Δείτε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Χορεύει με κουζινομάχαιρα - «Προκαλεί ανησυχία», γράφει η Daily Mail (Βίντεο)

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να δέχτηκε έλεγχο από το τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura. Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν την έπαυλή της «για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλής».

Λίγα 24ωρα μετά το συμβάν η τραγουδίστρια επανήλθε να εξηγήσει με νέα της ανάρτηση ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς τα μαχαίρια που χρησιμοποίησε για το σόου αλά Σακίρα ήταν ψεύτικα.


 Δεν είναι αληθινά μαχαίρια

«Ξέρω ότι τους τρόμαξα όλους με την τελευταία ανάρτηση, αλλά αυτά είναι ψεύτικα μαχαίρια που η ομάδα μου νοίκιασε από το κατάστημα "Hand Prop" στο Λος Άντζελες. Δεν είναι αληθινά μαχαίρια. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να καλέσει την αστυνομία. Προσπαθώ να μιμηθώ μία από τις αγαπημένες μου ερμηνεύτριες, τη Σακίρα. Στην υγειά των κακών κοριτσιών που δεν φοβόμαστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να πάρουμε ρίσκα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

H ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία:


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δέχεται αστυνομικό έλεγχο. Τον Ιανουάριο, όταν η ίδια προκάλεσε ανησυχία διαγράφοντας το Instagram για έβδομη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, πήγαν πάλι οι αρμόδιοι των Αρχών στο σπίτι της. Και τότε διαπίστωσαν ότι «δεν υπήρχε λόγος να πιστεύουμε πως βρισκόταν σε κίνδυνο».