Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε ανοιχτά για τις πρώτες του ερωτικές επαφές αλλά και για τη σχέση που είχε όταν ήταν 19 χρονών.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε εμφάνιση στο pod.gr της Δάφνης Καραβοκύρη αποκάλυψε την πρώτη φορά που έκανε σεξ, ανάμεσα σε άλλα.


Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μ' άρεσε μια κοπέλα από την Α' Γυμνασίου, δεν είχα το θάρρος και της το είπα όταν τέλειωσα το σχολείο» 

Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε αρχικά: «Μ' άρεσε μια κοπέλα από την Α' Γυμνασίου, δεν είχα το θάρρος, και της το είπα όταν τέλειωσα το σχολείο [...] Αυτή τα είχε με έναν πιο μεγάλο, έναν φαντάρο. Είχαν κάνει και σεξ. Μου τα έλεγε, εκείνη με έβλεπε φιλικά και εγώ τελείως ρομαντικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, μηχανάκι, ήταν έτσι πιο αλάνι, εγώ ήμουν σαν παιδάκι, έτσι πιο συνεσταλμένος, δεν είχα το θάρρος να της μιλήσω».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη συνέχεια είπε: «Κι αυτό έγινε τελικά σχέση, ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Της το είπα με τα χίλια ζόρια. Δεν ξέρω πώς. Ξαπλώσαμε μαζί στην 5ήμερη και δεν κάναμε τίποτα. Στα 19, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά». 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος "ξεγυμνώνεται"... στο Sex Podcast


«Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στην κατάληψη του σχολείου, ήμουν 17-18 χρονών, μεγάλος ήμουν, άργησα να μπω στον στίβο, ήμουν μεγάλος, ήμουν συνεσταλμένος, δεν το είχα καθόλου. Η κοπέλα που το έκανα δεν το ήξερε ότι εγώ ήμουν άπειρος, γιατί κάπως το έσωσα. Της είπα πάμε κάτω στο αμφιθέατρο. Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν φανταστική. Είχε ένα ανάκλιντρο, δεν ξέρω για τι παράσταση ήταν. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στο αμφιθέατρο του σχολείου, με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα. Δεν τελείωσα ποτέ. Για 2 εβδομάδες που έκανα σεξ δεν τελείωνα ποτέ, λέω: "Κάποιο πρόβλημα θα έχω". Απ' ό,τι κατάλαβα, η κοπέλα το ευχαριστήθηκε, τώρα δεν ξέρω, δεν τη ρώτησα. Πέρασε ο καιρός, το βρήκα εγώ με τον εαυτό μου και ολοκληρώθηκα εγώ σαν άνδρας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 8:55