Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Θα ήθελα να μιλήσω για προβλήματα στη Θεσσαλία και όχι για ένα άρλεκιν», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο τράπερ Light είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Λίγο ακόμα αν ασχοληθούμε με τον Κασσελάκη θα μάθουμε τι βρακί φοράει, φτάνει».

Γιάννης ΜπέζοςΔεν ψήφισαν Κασσελάκη γενικά και αόριστα, κάτι προσβλέπουν σε αυτόν», σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα: Παραδέχθηκε πως «βρέθηκε αντιμέτωπη» με τα λάθη της.
«Ήμουν πολύ μόνη μου στην αρρώστια μου. Στην αρρώστια με στήριζαν άνθρωποι που τους μιλούσα άσχημα. Είχα πολλά “ποντίκια” δίπλα μου που έφυγαν πρώτα. Δεν ερωτεύτηκα τους άνδρες της ζωής μου όσο τους άξιζε», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την τηλεόραση και τη σάτιρα.
Αυτή την εποχή δεν γίνεται σάτιρα. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με μία εκπομπή σάτιρας. Χωρίς να περιαυτολογήσω, ήμουν ο πρώτος που έκανε σάτιρα στην τηλεόραση πριν και από τον Χάρρυ Κλυνν», σχολίασε αρχικά.

Για το ναυάγιο» των τηλεοπτικών προτάσεων που έχει κάνει, είπε: «Μέχρι τώρα έχω φάει τα μούτρα μου. Έχω κάνει προτάσεις τηλεοπτικές αλλά δεν έχουν γίνει αποδεκτές έτσι όπως θα ήθελα εγώ. Δεν μπορώ να μπλέξω lifestyle και σάτιρα μαζί. Έχω μια άλλη λογική».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν ειλικρινής ως προς τις οικονομικές απολαβές του.
«Ήμουν από τους τυχερούς που είχα καλές απολαβές. Πληρώνεσαι ανάλογα με αυτό που φέρνεις», παραδέχθηκε.

Η Τζένη Διαγούπη έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Δεν μου έχουν προτείνει να κάνω ερωτική σκηνή. Είμαι εξοικειωμένη πια με το σώμα μου. Είχα παίξει γυμνή στις ”Μάγισσες της Σμύρνης”», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός όσον αφορά το σώμα της και τις προτάσεις που έχει δεχθεί στα επαγγελματικά της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου και τον έρωτα της ζωής της.

«Με είδα στο Shopping Star για να δω τα λάθη μου. Με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Φυσικά θα συγκριθώ με τη Βίκυ Καγιά που έκανε χρόνια το Shopping Star. Δεν μου έστειλε μήνυμα η Βίκυ Καγιά. Δεν με αφορά τι λένε για μένα», τόνισε.

Και συνέχισε το γνωστό μοντέλο για την προσωπική της ζωή: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι που υπάρχει στη ζωή μου ο σύντροφός μου. Είμαι πολύ καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: