Στην Κω παραθερίζει ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ, μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του και φίλους. Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ κατέπλευσε με το πολυτελές mega yacht «Meserret II», με σημαία των νησιών Κέιμαν, στην Κω, από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας, κι επόμενος σταθμός του θα είναι η Σύμη.

Ποιος είναι ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ

Είναι ο δευτερότοκος γιος του Γεωργίου, δούκα του Κεντ, και της Μαρίνας, πριγκίπισσας της Ελλάδας, κόρης του Νικολάου, πρίγκιπα της Ελλάδας, και της Ελένης Βλαδιμήροβνας, μεγάλης δούκισσας της Ρωσίας. O Γεώργιος ήταν γιος του Γεωργίου Ε΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο Μιχαήλ-Γεώργιος-Κάρολος-Φραγκλίνος είναι δισέγγονος του Γεωργίου Α΄ της Ελλάδας και δεύτερος εξάδελφος του Κωνσταντίνου Β΄ της Ελλάδας. Έχει μια συμβουλευτική εταιρεία, που αναλαμβάνει διάφορες εμπορικές εργασίες παγκοσμίως, παρουσιάζει τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ για τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης. Εκπροσωπεί το βασιλιά Κάρολο σε κάποιες λειτουργίες σε κράτη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου). Το όνομά του το έλαβε από τον Μιχαήλ Αλεξάνδροβιτς, μεγάλο δούκα της Ρωσίας, εξάδελφο των πάππων του Γεωργίου Ε΄, Νικολάου και Ελένης Βλαδιμήροβνας, και το 1978 νυμφεύτηκε τη Μαρία-Χριστίνα βαρόνη φον Ράιμπνιτς, κόρη του Γκύντερ-Χουμπέρτους βαρόνου φον Ράιμπνιτς από τη Σιλεσία και έχουν δύο παιδιά, τον Φρειδερίκο και τη Γαβριέλα.