Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος παντρεύτηκε τη μνηστή του Σελίνα Λοκς, σε μια ρομαντική τελετή στην Ίμπιζα.

Οι νεόνυμφοι, που είχαν αρραβωνιαστεί τον Ιανουάριο σε μια απόδραση στην Καραϊβική, παντρεύτηκαν σε μια εκκλησία στην Ίμπιζα το απόγευμα της Δευτέρας 25/9.

Σύμφωνα με τα ξένα media, η τελετή έγινε στο μικρό χωριό es Cubells στα νοτιοδυτικά του νησιού, κοντά στο σημείο όπου ο βετεράνος σταρ του ποδοσφαίρου έχει σπίτι. Η 33χρονη Σελίνα, η οποία ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρώην επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ πριν από επτά χρόνια, δημοσίευσε στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη τους μέρα στα social media της.

Το μοντέλο και ο νέος σύζυγός της ανέφεραν σε αντίστοιχες αναρτήσεις στο Instagram: «Σήμερα συγκεντρώσαμε τις οικογένειές μας για μια οικεία θρησκευτική γιορτή και έτσι σηματοδοτήσαμε την αρχή μιας εβδομάδας εορτασμών». Η νύφη έδειχνε εντυπωσιακή με ένα ιβουάρ φόρεμα, αναδεικνύοντας την υπέροχη σωματική της διάπλαση.

Η Βραζιλιάνα καλλονή είχε τα μαλλιά της κυματιστά και πρόσθεσε μια ελαφριά κάλυψη μακιγιάζ στα όμορφα χαρακτηριστικά της. Ο Ρονάλντο με ένα κρεμ λινό κοστούμι, κράτησε το χέρι της νέας του συζύγου, καθώς έφευγαν μαζί από την εκκλησία, η οποία ήταν στολισμένη με λευκά λουλούδια.