Η Ελεάνα Παπαϊώαννου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@star και μίλησε μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της σήμερα με την Άσπα Τσίνα.

«Το κοριτσάκι που βλέπω τώρα, για μένα μιλάω, έχει πάρα πολλά νεύρα εκεί πέρα. Δεν ξέρω γιατί τόσα πολλά νεύρα», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου μετά την προβολή του βίντεο με τον περιβόητο καβγά της με την Άσπα στο Fame Story.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου είπε στη συνέχεια: «Ότι συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο, ο φακός το μεγαλοποιεί. Είσαι σε έναν μικρόκοσμο που ότι συμβεί είναι πάρα πολύ μεγάλο, είτε είναι θυμός, ένα φλερτ, μια φιλία.

Με την Άσπα έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Τώρα δεν μιλάμε στην καθημερινότητα, αλλά έχουμε μια πολύ καλή σχέση, έχουμε μιλήσει έχουμε γελάσει πολύ… Της στέλνω τα φιλιά μου, αν μας βλέπει».



Για τον σύζυγο της και την κόρη της

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου σε συνέντευξη της που προβλήθηκε μέσα από το Happy Day αναφέρθηκε στον σύζυγο της και την καθημερινότητα με την πέντε ετών κόρη της.

Για τη μητρότητα η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω μία κόρη 5,5 ετών. Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2,5 – 3 χρόνια του παιδιού μου γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Η κόρη μου είναι ο λόγος που υπάρχω, αναπνέω, είναι το κίνητρό μου για μένα».

Όσο για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, η Ελεάννα Παπαϊωάννου εξομολογήθηκε: «Δεν τσακωνόμαστε, εγώ είμαι πιο αυστηρή, όπως όλες οι μαμάδες, αλλά η γραμμή που έχουμε είναι κοινή γιατί μεγαλώνουμε μαζί ένα παιδί σε μια δύσκολη εποχή».


Για το Fame Sory

«Το Fame Story με βοήθησε, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο επειδή δεν μπορούσα να βγω από την μπροστινή πλευρά, πήδηξα από την πίσω πλευρά και κόντεψα να γκρεμοτσακιστώ για να μπορέσω να ξεφύγω από τους παπαράτσι», είπε η Ελεάννα Παπαϊωάννου.