Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  το μεσημέρι της Τρίτης 26/9 .


Η Θάλεια Ματίκα, μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης.


Σχετικά με την ιδιαίτερη πρόταση γάμου που της έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης η ηθοποιός περιέγραψε: «Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πολύ μεγάλο πάρτι έκπληξη στο σπίτι που ζούσαμε τότε στην Κυψέλη και για να φύγουμε από το θέατρο που κάναμε πρόβα, είπαμε ότι εγώ πεινούσα. Όταν πεινάω, έχω νεύρα και εκεί που ξεκινάμε την διαδρομή, μου λέει πως ήθελε τουαλέτα, εγώ του έλεγα να πάει στο μαγαζί και εκείνος επέμενε ότι έπρεπε να πάμε στο σπίτι γιατί ήταν επείγουσα ανάγκη.


Διαβάστε επίσης: Θάλεια Ματίκα: Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου - Δεν μπορώ χωρίς αυτόν


Εκεί λοιπόν ρίχνουμε έναν πρώτο καβγά γιατί εγώ πεινούσα και αυτός ήθελε να πάμε σπίτι». Φτάνουμε σπίτι και μου λέει ότι πρέπει να ανέβω και εγώ μαζί του, γεγονός που εμένα με έκανε έξαλλη και εκεί ξεκίνησε δεύτερος καβγάς μεγάλος μάλιστα. Ανέβηκα και είδα ότι όλοι μας οι φίλοι ήταν παρόντες και μου έκανε πρόταση γάμου. Τα ξέχασα όλα, συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:  Θάλεια Ματίκα: Αποκαλύπτει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Τάσο Ιορδανίδη


Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο γέννες των παιδιών της, η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε: «Γέννησα και τις δύο φορές φυσιολογικά και μπορώ να πω ότι βγήκα φοβισμένη αντί να μπω. Ο πρώτος τοκετός μου διήρκησε 18 ώρες, ήταν δύσκολα και ξεκίνησα να επιτίθομαι στον Τάσο λέγοντάς του “γιατί τους αφήνεις να μου το κάνουν αυτό”. Άρχισα να τον ψάχνω και είχε πέσει κάτω στα γόνατα και έκλαιγε. Στη δεύτερη φορά παρόλο που τον έβριζα δεν έδινε σημασία, έπινε καφέ με τον γιατρό και με περίμεναν».