Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τα «καρφιά» του για τα ποσοστά τηλεθέασης και τον τρόπο με τον οποίο άλλες εκπομπές πανηγυρίζουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στο Πρωινό.

Αφορμή στάθηκε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ANT1. Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής «Dot», καθώς οι ιθύνοντες αναζητούν ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει με τις εμπορικές συμφωνίες.

«Πολύ καλά κάνουν οι εταιρείες που θέλουν να πουλήσουν π.χ έναν καφέ, να δουν σε ποια εκπομπή θα πρέπει να απευθυνθούν, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά από την άλλη να βάζουμε Χ σε κάποιους ανθρώπους με χρόνια επιτυχία στην τηλεόραση, που ο κόσμος τους βλέπει, αλλά κάποια μέτρηση λέει ότι στα εμπορικά κοινά… Και ποια είναι τα εμπορικά κοινά; Γιατί είναι μεγάλη κουβέντα αυτό», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής πέταξε το «καρφί» του για πρόσωπα άλλων εκπομπών

«Βλέπω τα τελευταία χρόνια εκπομπές που βγαίνουν και πανηγυρίζουν, εκπομπές ότι σκίζουν και τους βλέπει ο μισός κόσμος σε σύγκριση με άλλες εκπομπές που δεν πανηγυρίζουν, να τα λέμε αυτά», είπε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, εννοώντας το γενικό σύνολο της τηλεθέασης.