Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
1-Matina-Pagoni-video-mafia-pame-danai-mega-video
Lifestyle

Ματίνα Παγώνη: "Αυτός είναι ο λόγος που δεν κατέβηκα στην πολιτική" (Βίντεο)

«Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα που ίσως και να μην είναι σωστή» υποστηρίζει η Ματίνα Παγώνη - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε για τις σπουδές της στην ιατρική και τη μαφία

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη » η Ματίνα Παγώνη.

Έχουν μπει στο γραφείο μου

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για τον λόγο που δεν κατέβηκε τελικά στην πολιτική, την απόφασή της να ασχοληθεί με την ιατρική και την σχέση με τον σύζυγό της.

«Δεν προχώρησε το θέμα της καθόδου μου στην πολιτική. Γιατρός ήμουν, είμαι και θα είμαι», τόνισε η Ματίνα Παγώνη και αναφέρθηκε στην καριέρα της.

Τα άγνωστα περιστατικά στο νοσοκομείο

«Θυμάμαι πολλά περιστατικά μέσα από το νοσοκομείο. Τις πρώτες μέρες του Covid πιεστήκαμε πάρα πολύ. Έχω δει να παίζουν ξύλο στο νοσοκομείο. Έχουν δείρει γιατρό μέχρι και μέσα στην κλινική. Μπήκαν μια φορά και μέσα στο γραφείο μου αλλά το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία».

Η απόφαση να ασχοληθεί με την ιατρική:

«Θυμάμαι έντονα τον πατέρα μου διασωληνωμένο στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο. Ήμουν πολύ μικρή και μπήκα μέσα, επτά ετών. Τότε είπα πως τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνουν στο νοσοκομείο και εκεί είπα "θα γίνω γιατρός"» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Είχα επαφές με τη μαφία

Η ίδια μίλησε και για τις σπουδές της στην Ιταλία, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία αλλά δεν το ήξερα. Μου έκλεψαν τα κοσμήματα, το είπα στη σινιόρα που με φιλοξενούσε και μια ώρα μετά ήταν στη θέση τους» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Για την σχέση της με τον σύζυγό της:

«Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύζυγό μου. Εκείνος γράφει βιβλία, εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά και δεν το θέλει καθόλου. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα που ίσως και να μην είναι σωστή. Το να βλέπω γύρω μου να δουλεύουν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μεγαλώνουν τα παιδιά οι συγγενείς, δεν είναι αυτό που θέλω» τόνισε στο τέλος η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: