Ηλίας Βρεττός, σε ρόλο παρουσιαστή, από σήμερα και καθημερινά, στις 17:45 το απόγευμα, κάνει το καλύτερο παζάρι με κέφι, χιούμορ και θετική διάθεση, δίνοντας μια κεφάτη νότα στα απογεύματα μας και κάνοντας…μεγαλειώδες παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης: «Το πιο μεγάλο παζάρι»: 5+1 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Ηλία Βρεττό


 Ο παρουσιαστής, Ηλίας Βρεττός, κατέβηκε με αέρα και κέφι τα σκαλιά στο πλατό και ανέφερε με χαρακτηριστική άνεση:

«Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα καλώς ήρθατε στο Πιο Μεγάλο Παζάρι. Εδώ είμαστε στη συχνότητα του Alpha κι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να κερδίσουμε, αλλά κυρίως είμαστε έτοιμοι να περάσουμε καλά. Κάθε απόγευμα εδώ θα στήνεται ένα τεράστιο πάρτι. Εδώ οι φίλοι μου τα έχουν δώσει όλα σε ενέργεια αλλά και ενδυματολογικά. Βλέπω έχετε φορέσει περίεργα πράγματα, μάλλον για να μου τραβήξετε την προσοχή και να σας διαλέξω. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε; Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε;»

Διαβάστε επίσης: «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι»: Πώς φτάσαμε στον Η. Βρεττό - Τα όχι των Μουτσινά - Σταυροπούλου

Όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha

To διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!


Διαβάστε επίσης:«Πιο μεγάλο παζάρι»: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις και για τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού - Το φαβορί και οι συζητήσεις στο παρασκήνιο

Συμμετέχει ο Λευτέρης Μητσόπουλος σε ρόλο έκπληξη! Μαζί τους και η Ελένη Ασημάκη.

Πώς υποδέχτηκε το Twitter τον Ηλία Βρεττό στην πρεμιέρα του;

pazari-_1_
pazari-_2_
pazari-_4_
topazari
topazari2