Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στο Στούντιο 4 για τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» και τα προβλήματα που υπήρξαν μέχρι να προβληθεί στον ΑΝΤ1.


Η αποκάλυψη για τους «Μεν και δεν»


Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε: «Ήταν outsider. Το πρώτο υποψήφιο για κόψιμο. Ο σκηνοθέτης μας παράτησε και έφυγε. Το Mega το έφτυσε, δεν το ήθελε. Είχαμε κάνεις πιλότους, ιστορίες και πήγαμε στον ΑΝΤ1. Έτσι βρέθηκα εγώ στους «Μεν και Δεν» γιατί ήταν στον ΑΝΤ1. Εγώ το χρωστώ στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Διαβάστε επίσης:  Τζόυς Ευείδη: Ούρλιαζε, έβριζε τις κάμερες κι ακούγαμε από τα ακουστικά τις φωνές του


Ήταν να παίξει τον ρόλο μου η Κατερίνα Πετούση. Έγινε ο πιλότος με την Κατερίνα Πετούση και τον Χρήστο Ευθυμίου. Μετά ο ΑΝΤ1 είπε να αλλάξει το ένα ζευγάρι. Εμένα με πρότεινε η Μαραγκουδάκη και σε αυτήν τα χρωστώ όλα. Με ήθελε από το Ρετιρέ» είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη. «Δεν είμαι και σίγουρη για τον Χάρη Ρώμα. Με την Άννα Χατζησοφιά είχαμε κάνει σίριαλ στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Τζόυς Ευείδη: «Θα πούμε γκομενικά;» – Χαμός on air με την ηθοποιό (βίντεο)

Σε αυτήν την καλιαρντοδουλειά που κάνουμε, θεωρήθηκα από πολύ κόσμο μετά την πρώτη δουλειά και ακούγεται γελοίο, καμένη από τον Δαλιανίδη. Ότι να πάρουμε κάτι πιο νέο και φρέσκο» πρόσθεσε η Τζόυς Ευείδη.