Όλοι «ψάχνουν» τον Νότη Σφακιανάκη τον τελευταίο καιρό. Τόσο το φανατικό κοινό του που τον λατρεύει και ζητάει την επιστροφή του στις πίστες, όσο και επιχειρηματίες του χώρου που θέλουν να συνεργαστούν. Ο Παναγιώτης Γιαννούλης ντράμερ και στενός φίλος του Νότη Σφακιανάκη έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο ντράμερ στην συνέντευξή του μίλησε για την συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου.

 «Ο Στράτος με υποδέχθηκε σαν να είμαι πολλά χρόνια φίλος. Ο Στράτος πριν τον θάνατό του μου ζήτησε να πάρουμε στο μαγαζί τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν. Το καρμικό της υπόθεσης είναι ότι ο Νότης έκανε την καριέρα όταν κάποια στιγμή ένας φίλος συνθέτης φέρνει ένα μουσικό κομμάτι και του λέω να το δώσει στον Νότη Σφακιανάκη. Το κομμάτι αυτό ήταν ”Φίλε έφυγε ο Στράτος”».

Ενώ για την σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη δήλωσε ότι με τον Νότη Σφακιανάκη δημιούργησαν μία επαγγελματική σχέση μέσα από την φιλία τους.

Για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μία αποστασιοποίηση για τους δικούς του λόγους. Ίσως είναι λίγο απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχει ερμηνεύσει μουσικά κομμάτια που θα ήθελε να τα αντιληφθεί περισσότερο ο κόσμος».

Και τόνισε: «Υπάρχει μία παραφιλολογία για το ti συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη, αυτό δεν κάνει καλό. Μία χαρά είναι η υγεία του Νότη, όταν δεν είναι κάτι σωματικό ”μιλάει” η ψυχή. Δεν έχει κάνει καμία δήλωση ο ίδιος ότι σταματάει από το τραγούδι, θα γυρίσει όταν θέλει εκείνος».

Μάλιστα, Ο Παναγιώτης Γιαννούλης αποκάλυψε στην αποκλειστική του συνέντευξη ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν τον ερμηνευτή, ώστε να επιστρέψει.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα του κάνει το ”κλικ” και θα επιστρέψει».