Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή την πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού μίλησε για εκείνον μέσα από το «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας πω κάτι για τον Κώστα, γιατί έχω ανάγκη να το πω. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά και ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που όταν ξεκινούσαμε όλο αυτό με το "Πάμε Δανάη", ήταν μαζί μου κάπως καχύποπτος και οριακά ξινούλης. Τώρα μπορώ να το πω όπως θέλω. Έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι και από πού και ως πού. Έλεγα, ρε παιδί μου, γιατί τι του έκανα;». 

Και συνέχισε η παρουσιάστρια για τον Κώστα Τσουρό: «Έρχεται η στιγμή που ξεκινά και δεν απάντησα ποτέ τίποτα και έλεγα πως θα δει ότι το κάνουμε από μεράκι. Πηγαίνω στη Ναταλία Γερμανού στην οποία ήταν τότε και δεν είχα τόλμη καν να τον κοιτάξω και έλεγα πως αντιμετωπίζω έναν άνθρωπο που έχει πει δημόσια "κάτσε να δούμε". Οπότε ήταν από τους ανθρώπους που είχα στη λίστα του μυαλού μου ότι δεν θα δενόμουν ποτέ».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Τσουρός: Τι είπε για την πρεμιέρα της εκπομπής του "Ακόμα δεν είδες τίποτα" (Βίντεο)

Τέλος η Δανάη Μπάρκα είπε: «Ξαφνικά μάθαμε ότι θα ερχόταν στο Mega και στην Ελεονώρα πέρυσι κι έλεγα "Παναγία μου, τι θα κάνω που θα τον βλέπω όλη μέρα και αυτός δεν με θέλει;". Είχε παγιωθεί στο μυαλό μου ότι δεν με θέλει ο Κώστας Τσουρός. Είπαμε "γεια σας, καλή αρχή" και κάπως τα έφερε η τριβή και λίγο το χιούμορ, λίγο οι κοινές παρέες εδώ και περνούσαμε ωραία. Έβλεπα πως ό,τι έλεγε ήταν με επιχειρήματα και όχι για να αναπαραχθεί.

Έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει πολλά χρόνια και γιατί να μη δοκιμαστούν; Έχουμε καταλήξει με αυτό το αγόρι, γι' αυτό του εύχομαι καλή επιτυχία, να τον θαυμάζω πάρα πολύ, να τον σέβομαι και να καταλήξω στο ότι όντως όταν λες ένα επιχείρημα, ακόμα κι αν διαφωνεί κάποιος μαζί σου, μπορεί να σταθεί και πρέπει να υπάρχει. Χαίρομαι γι' αυτήν τη σχέση που έχει αναπτυχθεί, που περνάμε ωραία και θέλω να τον βλέπω. Μακάρι να του γίνουν όλα όπως θέλει γιατί το αξίζει. Το λέω με την καρδιά μου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του – Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή»