Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22/9 προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η συνέντευξη της Ρούλας Σταματοπούλου, η οποία μίλησε για τον νέο της ρόλο ως μητέρα, αλλά και για την επιλογή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν τα όσα είπε η γνωστή make up artist.


Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά - Χαμός στην εκπομπή της: «Τους είπα η μαμά είναι έγκυος»

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά: «Αυτό με την κατάψυξη ωαρίων, έχει πάρα πολύ δίκιο, η ίδια πήρε την απόφαση, τη βοήθησε πολύ αυτό το κομμάτι και είναι και ο λόγος που μιλάει και δίνει συνεντεύξεις, γιατί βοηθήθηκε η ίδια».

«Εν τω μεταξύ, έβλεπα τη συνέντευξη και μου στέλνει η νύφη μου τον βαφτισιμιό μου και τρελαίνομαι εγώ που το βλέπω. Είναι αργά να κάνω κι εγώ αυτή τη διαδικασία που θέλω νινί; Που τα βλέπω και τρελαίνομαι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να μην ξέρουν τι να απαντήσουν. 



Ποια είναι η Ρούλα Σταματοπούλου

Η  Ρούλα Σταματοπούλου είναι μία από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες make-up artists στην Ελλάδα σήμερα. Είτε καλείται να αποτυπώσει το χαρακτηριστικό της make up look είτε να δημιουργήσει για την πασαρέλα ή τα περιοδικά, η προσέγγιση που έχει η ίδια για το μακιγιάζ την κατέστησε απαραίτητη σε σχεδιαστές, φωτογράφους, συντάκτες και φυσικά celebrities.

Η κλίση της στο μακιγιάζ είχε φανεί από μικρή ηλικία μέσω της αγάπης της για τη ζωγραφική. Ωστόσο, η επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος ξεκίνησε ως χόμπι, με την ίδια να πειραματίζεται βάφοντας φίλες, τη μητέρα της και φυσικά τον εαυτό της. Το υπέροχο αποτέλεσμα αλλά και το έμφυτο ταλέντο της την οδήγησαν να ακολουθήσει το επάγγελμα της make-up artist. Μέσα από το μακιγιάζ εκφράζει τη δημιουργικότητά της, μα πάνω απ’ όλα στοχεύει στο να μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την εμπειρία που έχει αποκτήσει στο make-up και σε άλλες γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς σπουδάζοντας αισθητική στη σχολή Αυγερινοπούλου. Έχοντας αποκτήσει τις βασικές γνώσεις, αναζητούσε νέους δρόμους που θα την εξέλισσαν περαιτέρω. Η επιθυμία της να μάθει περισσότερα γι’ αυτό και το πάθος που είχε, τη βρήκαν να παρακολουθεί τα σεμινάρια του Serge Louis Alvarez για make-up και μαλλιά, τελειοποιώντας τις γνώσεις που είχε μέχρι τότε.

Για δέκα χρόνια διέθετε τον δικό της χώρο αισθητικής, όμως το μακιγιάζ δεν άργησε να την κερδίσει ολοκληρωτικά. Το 2000 έφυγε στην Αμερική, όπου παρακολούθησε σεμινάρια make-up στη MAC. Η επιστροφή της στην Ελλάδα έφερε και την αναγνώριση της δουλειάς της, αφού σύντομα ξεκίνησε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας αλλά και με πολλούς διάσημους. Το 2010, ούσα μία από τις πιο καταξιωμένες επαγγελματίες του χώρου, επιλέχθηκε από την Bobbie Brown ως Senior Ambassador. Από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2018 ήταν make-up Ambassador των εταιρειών Max Factor, Rimmel & Bourjois.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά όπως: Vogue, L’ official, Nitro, DownTown, InStyle, Psychologie, Wedding κ.ά., ενώ στη λίστα των προσωπικοτήτων που την εμπιστεύονται συμπεριλαμβάνονται κάποιοι από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, η Ρούλα Κορομηλά, η Ναταλία Γερμανού, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλλη Κοκκίνου, η Σίσσυ Χριστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Έλλη Στάη και πολλοί άλλοι.