Η γνωστή influencer βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τον μικρό «Νουνίτο» της, που θα πάρει το όνομα Πάρης.

Φαίνεται, όμως, ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προκύπτουν προβλήματα που αγχώνουν την Ιωάννα Τούνη.

Μέσα από βίντεο στο Instagram που ανέβασε το βράδυ της Πέμπτης 21/09/2023, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ούτε σωστός αριθμός τραπεζιών για τους καλεσμένους ούτε αρκετή ποσότητα φαγητού.

Το κεφάλι μου είναι καζάνι

«Σήμερα η μέρα ήταν τρελή. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ούτε με τα τραπέζια ούτε με την αρίθμηση. Το κεφάλι μου είναι καζάνι.



Δεν υπάρχουν μπομπονιέρες και φαγητό

Έχω αγχωθεί αρκετά γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες ούτε φαγητό για τόσα άτομα που θα έρθουν», αναφέρει στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

1-Ioanna-Touni-faftisi-video-Instagram-7
1-Ioanna-Touni-faftisi-video-Instagram-1
1-Ioanna-Touni-faftisi-video-Instagram-2
1-Ioanna-Touni-faftisi-video-Instagram-3
1-Ioanna-Touni-faftisi-video-Instagram-4
1-Ioanna-Touni-faftisi-video-Instagram-5


Γιατί τον ονόμασα «Νουνίτο»

«Μου στέλνετε γιατί τον ονόμασα “Νουνίτο”. Νομίζετε ότι είναι το όνομά του. Δεν τον λένε “Νουνίτο”, δεν είναι ισπανικό. Πώς λέμε αγάπη μου, φως μου. Είναι “Νουνίτο”. Νομίζω ότι βγήκε κάπως με το γαλατάκι ότι έχει σχέση. Ότι κάνει νούνι, νούνι όλη μέρα, γιατί θηλάζω. Και μου βγήκε “Νουνίτο” και αν το δεις μοιάζει με νούνι», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη για το υποκοριστικό που είχε επιλέξει για τον γιο της.

Νονοί του μικρού θα είναι η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη Στέλλα Πάσσαρη αλλά και ο στενός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου Γιώργος Μανίκας.

Χθες το βράδυ, λίγες ώρες πριν από τη βάφτιση, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο μιλώντας για τις τελικές προετοιμασίες αλλά και το άγχος της για τη μεγάλη μέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: