Το παρών στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες», στην οποία συμμετέχει, έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 20/9 η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, τις αισθητικές επεμβάσεις ενώ αποκάλυψε αν και κατά πόσο τη φλερτάρουν.

«Προσπαθώ πια, να το φιλοσοφώ και να βλέπω τα καλά από κάθε κατάσταση που είναι αναπόφευκτη. Με το πέρασμα του χρόνου έρχονται κι άλλα πράγματα, έρχεται μια ευθυκρισία, μια σοφία, έρχεται μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αυτά είναι πολύτιμα» ανέφερε αρχικά για τη σχέση της με τον χρόνο η Δήμητρα Ματσούκα.

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις η ηθοποιός είπε, «Για τους ηθοποιούς δεν είναι ιδιαιτέρως καλά να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις. Χαίρομαι πολύ που βλέπω σκηνές στη σειρά, που πρέπει να κλάψω και βλέπω τις ρυτίδες μου. Χαίρομαι πολύ με αυτό. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν πολύ πιο ελεύθερη σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, για το φλερτ που δέχεται στα social media αλλά και έξω στον δρόμο, η Δήμητρα Ματσούκα είπε, «Ένας φίλος μου μού λέει ότι, είναι λίγο φαινόμενο ο λογαριασμός μου στο instagram γιατί δεν είμαι συνεπής. Κάνω πέντε post τον χρόνο και έχω πολλούς χιλιάδες followers. Αυτό σημαίνει κάτι… Έξω δε ξέρω αν με φλερτάρουν γιατί είμαι σε σχέση χρόνια και δε το καταλαβαίνω. Σε φλερτάρουν όταν έχεις κι εσύ τη διάθεση για φλερτ, έτσι νομίζω».