Τη γνωστή ατάκα του Τομ Χανκς στην ταινία «Apollo 13» θυμίζει η κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Κι αυτό γιατί λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους έχει δημιουργηθεί ένα ζήτημα με τον ιερέα.

«Ο Αγγελόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη και της Ουρανίας, το γένος Σουλτανή, που γεννήθηκε στη Σκιάθο Σποράδων και κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής, και η Βαμβακούση Δήμητρα του Νεκταρίου και της Αλεξίας, το γένος Γεωργοστάθη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό», αναφέρεται στην αναγγελία του γάμου τους.

Να σημειώσουμε ότι κουμπάροι του ζευγαριού στη γαμήλια τελετή θα είναι η κόρη του ιερέα Δημήτρη Λουπασάκη, Ειρήνη Λουπασάκη, μαζί με τον γνωστό ποινικολόγο Αναστάσιο Ντούγκα.

Ωστόσο, το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί είναι ότι το ζευγάρι ήθελε να το παντρέψει ο πνευματικός τους, ο παπα-Δημήτρης, αλλά εκείνος έχει απομακρυνθεί εδώ και περίπου έναν χρόνο από τον συγκεκριμένο ναό στον Λυκαβηττό και δεν έχει λάβει την άδεια ούτε να τελέσει τον γάμο ούτε να παρευρεθεί συμπροσευχόμενος στο μυστήριο.

*Δημοσιεύθηκε στην On time