Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε πριν λίγες ημέρες ο Ιωάννης Απέργης. Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Κατερίνα Νικοδήμα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Ιωάννης Απέργης, μάλιστα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

«Την δεύτερη φορά τα ξέρεις πια όλα. Το άγχος έξω από την αίθουσα τοκετού είναι για τη γυναίκα σου και το παιδάκι. Γενικά όταν το λούζω και του αλλάζω πάνες, τώρα πια το ξέρω. Έχω μεγαλώσει πολλά ανίψια. Τα έχω κρατήσει, τα έχω ταϊσει. Ο Οδυσσέας μίλησε από πάρα πολύ μικρός. Πλέον συζητάμε πράγματα. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και κάθε φορά που του λέω ότι σε 2-3 μέρες έρχεται ο Ιάσονας στο σπίτι, κάνει ναι!» ανέφερε ο Ιωάννης Απέργης.

«Τηλεοπτικά έχω δώσει τα χέρια με τον κύριο Ρέππα και ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο. Δεν το κρύβει, απλά δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι μία πάρα πολύ ωραία κωμωδία. Έχω διαβάσει τα πρώτα επεισόδια κι έτσι όπως άκουσα, είναι για all star ηθοποιούς» είπε ο Ιωάννης Απέργης για τη συνεργασία του στην τηλεόραση.