Σε μια συγκινητική αποκάλυψη για την οικογένειά του με τη Ναταλί Κάκκαβα προχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ράπτη, αποκάλυψε πως η σύζυγός του λίγο καιρό μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, είχε μια αποβολή. Μάλιστα, όπως είπε, από το μυαλό τους πέρασε και η σκέψη να υιοθετήσουν ένα παιδί, κάτι που όμως δεν προχώρησε.

Έχεις άλλους δυο αδελφούς με τους οποίους μεγαλώσατε μαζί.

Ναι, τον Μάκη, τον μεγαλύτερο αδελφό μου, που έχει τρία παιδάκια, και τον μικρό, τον Νεκτάριο. Θυμάμαι ότι μικροί ήμασταν πολύ ανεξάρτητοι μεταξύ μας. Εγώ “κόλλαγα” λίγο περισσότερο με τον μεγάλο, ήταν πιο χεβιμεταλάς, πιο ψαγμένος από εμένα, αλλά μετά κάναμε και οι τρεις τις δικές μας παρέες. Όμως μείναμε νωρίς χωρίς τους γονείς μας και γίναμε ομάδα μετά.

Τον Νεκτάριο τον έχουμε εδώ στο μαγαζί μας. σαν τρίτο μας παιδί με τη Ναταλί. Ξέρεις, έναν χρόνο μετά που γεννήθηκε ο μικρός μας, ο Μάρκος, χάσαμε ένα μωρό. Μόλις είχε μείνει έγκυος η Ναταλί. Θα είχαμε τρία παιδιά. Πανηγύριζε να έχει τρία αγόρια, αλλά εγώ θα ήθελα και ένα κοριτσάκι για να με προσέχει στα γεράματα.

Μετά, σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αφρική. Το κουβεντιάσαμε πάρα πολύ, αλλά τελοσπάντων δεν προέκυψε. Πλέον μεγαλώσαμε και δε μας παίρνει».

Τον εν λόγω απόσπασμα της συνέντευξής του αλλά και όσα είπε για τους γονείς του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, με τον ίδιο να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.