Στην αρχή η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον πατέρα της:
«Η απώλεια του πατέρα μου πριν από τέσσερα χρόνια έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ωριμότητα μου. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε ο πατέρας μου όταν έλεγε "όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις", κατάλαβα αλλά τώρα είναι λίγο αργά».

Για την υποκριτική:

«Σπούδασα θεολογία, αλλά δεν γινόμαστε αυτό που σπουδάζουμε, αποφάσισα πολύ νωρίς ότι θα γινώ ηθοποιός. Στην αρχή τις απορρίψεις τις παίρνεις προσωπικά, όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχουν προσωπικά μαζί σου, απλώς δεν τους κάνεις. Όταν σε μια περίοδο οι απορρίψεις είναι πολλές κι εσύ πρέπει να ζήσεις, αρχίζεις και φτιάχνεις γερό στομάχι, γιατί στο κακό οχυρώνεσαι. Θα περάσεις την πρώτη κατάθλιψη, θα περάσεις τη δεύτερη, στην τρίτη κατάθλιψη θα πεις ”παιδιά δεν θα σας το χαρίσω τώρα”. Εννοείται πως πέρασα κατάθλιψη, δεν με βλέπατε κάθε χρόνο στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Πέφτουμε στην ανάγκη του αψεγάδιαστου, του αρυτίδιαστου, όμως το ψεγάδι, η ρυτίδα είναι που σου δίνει τη γοητεία και τη μοναδικότητα σου. Όταν τσιτωνόμαστε όλοι, στο τέλος ψιλομοιάζουμε και ”αδειάζει” το βλέμμα» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Το γυμνό σώμα είναι ωραίο ακόμα κι 65 ή 85 ετών

«Το "Love sorry" θα το ξαναέκανα με αυτά που ξέρω τώρα ως ηθοποιός. Το εξώφυλλο στο περιοδικό "Playboy" δεν θα το έκανα πλέον, γιατί το είδος και το κόνσεπτ είναι πολύ διαφορετικής λογικής από αυτό που είμαι πια. Η Μάρα Δεσύπρη είχε κάνει πολύ ωραίες λήψεις, πιο αιχμηρές, αλλά δεν εγκρίθηκαν από το εξωτερικό γιατί ήθελαν πολύ συγκεκριμένο μοντέλο, το "κουνελάκι". Το σώμα δεν είναι ωραίο μόνο όταν είναι ροδακινάκι, αλλά και όταν είναι γιαρμάς ή δαμασκηνό ή αποξηραμένο δαμασκηνό. Το γυμνό σώμα είναι ωραίο ακόμα κι όταν είσαι 65 ή 85 ετών, δεν χρειάζεται να είσαι 25 ή 35 για να κάνεις Playboy. Tα προσωπικά μου είναι η μόνη μου ιδιωτική στιγμή, τα προσωπικά χαλάνε όταν τα μαθαίνει κόσμος» σημείωσε η ηθοποιός.

Για την προσωπική της ζωή:

«Tα προσωπικά μου είναι η μόνη μου ιδιωτική στιγμή, τα προσωπικά χαλάνε όταν τα μαθαίνει κόσμος. Έχω σηκωθεί βράδυ και έχω κατεβάσει φωτογραφία με σύντροφό μου. Από τα social media, δεν θέλω να το μοιράζομαι αυτό. Όταν μέσα σε μια σχέση μπαίνουν τα μίντια, δεν πάει καλά, με εμένα πάντως δεν πήγε καλά».

Για την παράσταση που πρωταγωνιστεί

«Θα ανεβάσουμε ξανά την παράσταση "Σεβάς Χανούμ’", την ιστορία μιας τραγουδίστριας του ’50 που δεν φωνογράφησε και έκανε καταχρήσεις. Ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει το νου του, γιατί όταν είναι "καβάλα στο κύμα", νομίζει ότι θα μείνει για πάντα εκεί, αλλά δεν μένεις ποτέ. Πρέπει να φέρεσαι με διακριτικότητα και ευγένεια ειδικά όταν είσαι επιτυχημένος, γιατί μετά η πτώση είναι πολύ πιο θορυβώδης» κατέληξε η η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η παράσταση «Σεβάς Χανούμ» θα ανέβει στο θέατρο «Σημείο», στα τέλη Οκτωβρίου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: