Ο Θανάσης Πάτρας και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν την Μυρτώ Αλικάκη στη γειτονιά που μεγάλωσε.

Η ηθοποιός μας ξεναγεί στη γειτονιά των παιδικών της χρόνων.

Μεγαλώσαμε στον δρόμο

«Έχω ζήσει στο Χαλάνδρι 17 χρόνια. Σαν έφηβη, καθόμασταν για καφέ με τις φίλες μου σε παγκάκια. Ήμουν αγοροκόριτσο σαν παιδί. Μου άρεσε να παίζω μπάλα, να κάνω πατίνι και πολύ ποδήλατο. Μεγαλώσαμε στον δρόμο. Γεννήθηκα στο Παρίσι, γιατί οι γονείς μου ζούσαν εκεί. Είναι πολύ αστείο που με μπερδεύουν στον δρόμο με την Ναταλία Δραγούμη, με περνάει ένα κεφάλι σε ύψος», είπε αρχικά για τα παιδικά της χρόνια η Μυρτώ Αλικάκη.

Η κακή κριτική είναι στο πρόγραμμα

«Η κακή κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν έχω θέμα, αρκεί να μην είναι κακεντρεχής και να με διαβάλλει. Απαντάω στην κριτική για να «τακτοποιήσω» τα πράγματα», απάντησε η Μυρτώ Αλικάκη αναφορικά με την στάση της στις κακές κριτικές που έχει δεχθεί.

Την τρόμαξε ποτέ η επιτυχία;

«Η επιτυχία με τρόμαξε στην αρχή και προσπάθησα να προστατευτώ. Μετά την επιτυχία βρήκα σταδιακά τις ισορροπίες μου. “Απαλλοτριώθηκα” όσο το δυνατόν λιγότερο. Με την αναγνωρισιμότητα η ζωή σου είναι διάφανη, δεν υπάρχει η αίσθηση της ιδιωτικότητας. Στα 22 μου έκοψα τα μαλλιά μου για να μην με αναγνωρίζουν άλλα δεν το κατάφερα», αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η απώλεια του πάτερα της

«Ο πατέρας μου δεν με έκρινε ποτέ. Πιστεύω πως αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν πολύ ευτυχισμένος. Επαγγελματικά έχω κάνει και λάθος και σωστές κινήσεις. Στον γιο μου, που είναι ηθοποιός, είπα ότι όλα θέλουν κόπο», σημείωσε η ηθοποιός.

Θα παρουσίαζε εκπομπή;

«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πρωινό. Δεν έχω την ικανότητα αυτή. Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση που έχει σχέση με την μαγειρική, με την μουσική, με θέματα ψυχολογίας. Δεν ξέρω αν η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύει καλύτερα από εμένα», τόνισε κλείνοντας η Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: