Τις τελευταίες ετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου τους ετοιμάζουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου οργανώνοντας την βάφτιση του γιου τους.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά μέσω της εκπομπής, Happy Day, η βάφτιση του γιου του γνωστού ζευγαριού θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με νονούς της κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και τον κολλητό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανίκα καθώς και τον 10χρονο γιο του.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Μόνο μία εκκρεμότητα είχε μείνει και αυτή ήταν να δοκιμάσει το φαγητό στο κτήμα και να φτιάξει το μενού της βάφτισης.

Το απόγευμα της Τρίτης 19/9 η Ιωάννα Τούνη ένιωσε μια νοσταλγία για το πρόσφατο ταξίδι της στις Μαλδίβες, όπου είχε ταξιδέψει με την οικογένειά της και τους φίλους της για τα 30α γενέθλιά της.

Η γνωστή influencer δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της στο εντυπωσιακό resort που έμενε με την παρέα της.

«Θα ανεβάζω φωτογραφίες από Μαλδίβες μέχρι τα βαθιά γεράματα. Επίσης για πολλά χρόνια, νόμιζα ότι λεγόντουσαν Μαλβίδες. Υπάρχει κανένας άλλος που το μπερδεύει επίσης ή να νιώσω τελείως άσχετη;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ιωάννα Τούνη.