Μετά από ένα διάλειμμα περίπου 45 ημερών από τα social media, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε ανανεωμένη και αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ μεταξύ άλλων εξήγησε και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα

«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες.

Η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social ήταν αρκετά, οπότε ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και είναι πάλι δημιουργική και ορεξάτη, γιατί είχε βγει πάλι η κούραση στην επιφάνεια και νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα δικά μας σχέδια», είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τα social media.


1-Christina-Boba-3
1-Christina-Boba-2

Τα social media είναι μονό χώρος εκφράσεις

«Στην περίπτωση μου ο λόγος που έκανα αυτό το διάλειμμα δεν ήταν επειδή είχα κάτι βαρύ στην ψυχή μου. Έχουνε υπάρξει περίοδοι που είχα κάτι βαριά πράγματα στην ψυχή μου λόγω των social media, των σχολίων και όλου αυτού που επιφέρει η σύγκριση στα social media. Έχω κάνει όμως πολύ ψυχανάλυση και πλέον για μένα τα social media είναι μονό χώρος εκφράσεις, δημιουργίας, επικοινωνίας και όλη αυτή η δουλειά με τον εαυτό μου με έχει κάνει να μην με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια. Άρα ο λόγος που ήθελα για λίγο να φύγω ήταν επειδή ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα. Είχα πολλά καρπούζια κάτω από την μασχάλη και ήθελα να ξεκουραστώ όπως όλος ο κόσμος. Το καταλαβαίνω όμως αυτό με την ψυχή και θέλει πολλή δουλειά με τον εαυτό μας», είπε στη συνέχεια η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη.

Έκοψα τα social media για ένα με ενάμιση μήνα

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το που αφιέρωσε τον χρόνο της αυτό το διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε: «Όλο αυτόν το χρόνο που πήρα από τα social media, που δεν είναι μόνο χρόνος για να ανεβάζω πράγματα είναι και ο χρόνος για να βλέπω πράγματα. Το έκοψα πραγματικά για ένα με ενάμιση μήνα. Όλο αυτό τον χρόνο τον αφιέρωσα σε μένα και σε πράγματα που με ευχαριστούν. Να είμαι με αγαπημένους μου ανθρώπους, να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, στο να μη σκέφτομαι τίποτα, να διαβάσω ένα βιβλίο γιατί μερικές φορές ειδικά εμείς οι γυναίκες που έχουμε τόσους ρόλους να καλύψουμε ξεχνάμε την πιο σημαντική σχέση που είναι η σχέση με τον εαυτό μας και αν δεν ταΐσεις αυτή τη σχέση νομίζω και οι άλλες θα έχουν πρόβλημα κάποια στιγμή».



Απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι

Όσον αφορά στις φήμες εγκυμοσύνης η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω.

Δεν είμαι έγκυος

Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».



Έχω παχύνει, είμαι πάλι + 10 kg

Αρκετοί από τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησαν να μάθουν αν ακολουθεί κάποια διατροφή, αφού την βλέπουν αδυνατισμένη, με την ίδια να απαντά: «Έχω παχύνει, είμαι πάλι + 10 kg από τα κανονικά μου. Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον».



Θα τις πάμε σχολείο του χρόνου

Αναφερόμενη στις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, απάντησε στο αν ξεκίνησαν φέτος το σχολείο, λέγοντας: «Όχι ακόμα δεν τις πήγαμε, αποφασίσαμε να τις πάμε του χρόνου, άρα έχουμε ακόμα καιρό για αυτή την πίστα. Όταν έρθει θα σας ρωτήσω εσάς τις έμπειρες μαμάδες να μου πείτε συμβουλές».



Το σπίτι μας δεν είναι έτοιμο ακόμα

Κλείνοντας η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε και για το σπίτι που φτιάχνουν με τον Σάκη Τανιμανίδη από τις αρχές του καλοκαιριού, λέγοντας: «Το σπίτι μας δεν είναι έτοιμο ακόμα. Είμαστε σε ένα ενδιάμεσο σπίτι γιατί από τότε που γεννήσαμε και μας βγάλανε από ‘κείνο το σπίτι που μέναμε κι έχουμε κάνει πολλές μετακομίσεις μέχρι να καταλήξουμε. Πιστεύουμε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μπει στο σπιτάκι μας και θα αράξουμε, γιατί αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σε άλλο σπίτι έχουν πάει ήδη σε πάρα πολλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: