Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται μία ελαφίνα που δέχεται επίθεση από τσιτάχ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στη λεζάντα: «Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.


Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ' αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια».


Λίγα λεπτά μετά η ανάρτηση διαγράφηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου κι έμεινε μόνο σε story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

xristidouv

Η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη


Νωρίτερα παρακολουθήσαμε μέσα από το Mega Καλημέρα την αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ!

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δεν πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Το αφήνω εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.