Μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή περνά η Μαριάντα Πιερίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, που είναι μαζί από το 2015 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας δύο χρόνια αργότερα, περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο του. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 18/9 μέσα από την εκπομπή της, αφού, όπως αποκάλυψε, ήρθε σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια, καθώς και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.



«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στον γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Η «Super Κατερίνα» εξασφάλισε και δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση, εκείνη εμφανώς συγκινημένη απάντησε: «Σταμάτα» και αποχώρησε.