Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν ο Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος μοιράστηκε ιστορίες με τον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι του κόστισε πολύ.

«Μπήκα στο τρυπάκι να σκέφτομαι για τον πατέρα μου μόλις έφυγε η μάνα μας. Τότε τα βρήκα σκούρα. Δεν το είπαμε στον πατέρα μου, όταν έφυγε. Εκείνος ρώταγε, έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι και του λέγαμε ότι δεν μπορεί να μιλήσει. Κάποια μέρα πήρε και του απάντησα απότομα».


«Το κατάλαβε και μου πάτησε μια κατσάδα ένα μεσημέρι αλλά η κατσάδα πήγαινε εκεί. Δεν το μιλήσαμε γιατί… Κάποια στιγμή του είπα είσαι τόσο λάθος εδώ που δεν διορθωένεται ποτέ… Με πείραζε που χώριζαν παρόλο που εκτιμώ τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου. Τον συγχώρησα αλλά όχι αμέσως για το διαζύγιο των γονιών μου».


Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως η θρυλική επιτυχία «Γιε μου» δεν είχε γραφτεί για τον ίδιο ενώ ομολόγησε πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφευγε από τη ζωή ο ο πατέρας του.


Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κόκοτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το τραγούδι «Γιε μου» δεν είχε γραφτεί για εμένα από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ούτε φυσικά για τον γιο του ούτε και για κανέναν συγκεκριμένο γιο. Ούτε για τον γιο του Ωνάση, γιατί θα μου το είχε πει είτε ο πατέρας μου είτε ο γιος του Λευτέρη Παπαδόπουλος. Είναι ένα τραγούδι από αυτά τα καταπληκτικά ποιήματα – στίχοι, στίχοι – ποιήματα, όπως γράφει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, που αφορά σε ένα παιδί που είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι και εγώ ήμουν περίπου 10 χρονών όταν το τραγούδησε ο μπαμπάς μου».

«Σε δυο μέρες, 17 του μηνός, είναι η μέρα που μπήκε πριν από έναν χρόνο στο νοσοκομείο ο πατέρας μου. 17 Σεπτέμβρη. Δεν το περίμενα. Δηλαδή δεν περίμενα ποτέ ότι θα φύγουν οι γονείς μου. Ποτέ, όμως, ούτε για την μάνα μου ούτε για τον πατέρα μου. Ποτέ δεν το πίστευα».


«Είχα τον φόβο όταν άκουγα φίλους του, άλλους ανθρώπους (σ.σ. πως απεβίωσαν) αλλά δεν πίστευα ότι ο πατέρας μου θα φύγει ποτέ. Ούτε και η μάνα μου, ειλικρινά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Κόκοτας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.