Λίγες ημέρες πριν η υπόθεση αντιδικίας του με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση φτάσει στο Εφετείο, ο Κώστας Δόξας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για το πως τον επηρέασε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω., Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη Δημοτικού, ξέρει ότι θα έχουμε διαβάσματα. Γενικώς τα παιδιά είναι ευλογία αλλά και μεγάλη ευλογία, πρέπει να είσαι συνεχώς ο καλύτερός σου εαυτός και να διδαχθείς από τα παιδιά» ανέφερε αρχικά για την κόρη του ο Κώστας Δόξας.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Δόξας αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση λέγοντας, «Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν συμβούν κάποια πράγματα στη ζωή μου που δυστυχώς, είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι όμως. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως. Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής».